ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός ελέγχου τα οπαδικά επεισόδια: Μολότοφ σε ανοιχτή πιτσαρία – «Θα καείτε όλοι»!

Τα ξημερώματα της Κυριακής  όταν άγνωστoι μπήκαν σε ανοιχτή πιτσαρία και πέταξαν μολότοφ, φωνάζοντας «θα καείτε όλοι». Ήταν 2:30 η ώρα, όταν δύο νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους
Εκτός ελέγχου τα οπαδικά επεισόδια: Μολότοφ σε ανοιχτή πιτσαρία – «Θα καείτε όλοι»!

Λίγα μόλις 24ωρα μετά τους πυροβολισμούς σε μία από τις πιο κεντρικές οδούς της Θεσσαλονίκης, νέο οπαδικό επεισόδιο έρχεται να συγκλονίσει την πόλη.

Ένα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Ελλάδας περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής  όταν άγνωστoι μπήκαν σε ανοιχτή πιτσαρία και πέταξαν μολότοφ, φωνάζοντας «θα καείτε όλοι».

Ήταν 2:30 η ώρα, όταν δύο νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν σε μία πιτσαρία που βρίσκεται επί της 25ης Μαρτίου και στην οποία εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και τέσσερις υπάλληλοι.

Άνοιξαν την πόρτα, και ένας από τους δύο δράστες φώναξε: «Εδώ μέσα θα καείτε όλοι», ενώ ο συνεργός του άναψε και πέταξε μία μολότοφ εντός του καταστήματος, πριν χαθούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ευτυχώς η μολότοφ δεν έσκασε και έτσι δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός τραυματισμός ή μεγάλες υλικές ζημιές.

Έρευνες και εκτιμήσεις

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όμως οι δύο δράστες είχαν χαθεί με το μηχανάκι που οδηγούσαν.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας πήραν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της πιτσαρίας.

Το σημείο και η χρονική στιγμή που σημειώθηκε η επίθεση οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως το κίνητρό των δραστών είναι οπαδικές διαφορές.

Πηγή: thestival.gr

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκτός ελέγχου τα οπαδικά επεισόδια: Μολότοφ σε ανοιχτή πιτσαρία – «Θα καείτε όλοι»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.