ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός κινδύνου η 8χρονη Αλεξία

Ευχάριστα νέα από το νοσοκομείο Παίδων για την κατάσταση της μικρή Αλεξίας
Εκτός κινδύνου η 8χρονη Αλεξία

Εξαιρετικά νέα έρχονται από το Χειρουργικό Τμήμα του νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού», αφού όπως γίνεται γνωστό η 8χρονη Αλεξία είναι εκτός κινδύνου.

Η Αλεξία στις Θεσπιές ανήμερα το Πάσχα τραυματίστηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θηβών, ακολούθως στη Χαλκίδα, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στην Αθήνα, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί στη δεξιά κροταφική χώρα από πυροβόλο όπλο, με τη βολίδα να παραμένει σφηνωμένη εντός του κρανίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Είναι απύρετη, δεν επικοινωνεί αλλά έχει ανοικτούς τους οφθαλμούς, κινεί τα άκρα ομότιμα και προφέρει ήχους. Δεν παρουσιάζει σημεία ή συμπτώματα ενδοκρανίου υπερτάσεως και υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία. Θα γίνει σήμερα (28/05/2019) επανέλεγχος από τους Νευρολόγους του Νοσοκομείου προκειμένου να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή.

Εκτιμούμε ότι έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο ζωής χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι περί της προγνώσεως».

Αξίζει να θυμίσουμε ότι αρκετοί έχουν σπεύσει να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια της μικρής και μέσα σε αυτούς και ο Ερμής Σχηματαρίου.

«Έγινε το θαύμα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Ελπίζουμε η Αλεξία να επανέλθει γρήγορα γιατί μας έχει λείψει», έχουν πει οι γονείς τις σε πρόσφατες δηλώσεις τους.

Η ομάδα που έχει τον Νίκο Οικονόμου στον πάγκο της αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και στο τελευταίο αγώνα που έδωσε, φρόντισε όλα τα έσοδα, να δοθούν για να βοηθηθεί το κοριτσάκι, όσο δυνατόν περισσότερο γίνεται.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκτός κινδύνου η 8χρονη Αλεξία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.