ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτροχιασμός συρμού του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά – Οκτώ τραυματίες

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, μετά από τον εκτροχιασμό συρμού του ΗΣΑΠ στην είσοδο του σταθμού της Κηφισιάς. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ευτυχώς τα τραύματά τους, ήταν ελαφρά και οδηγούνται από το ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό και τον Ερυθρό, που εφημερεύουν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ελλάδα ο πρώτος επίγειος σταθμός της ESA για το «ευρυζωνικό δίκτυο του...
Εκτροχιασμός συρμού του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά – Οκτώ τραυματίες

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, μετά από τον εκτροχιασμό συρμού του ΗΣΑΠ στην είσοδο του σταθμού της Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ευτυχώς τα τραύματά τους, ήταν ελαφρά και οδηγούνται από το ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό και τον Ερυθρό, που εφημερεύουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ελλάδα ο πρώτος επίγειος σταθμός της ESA για το «ευρυζωνικό δίκτυο του Διαστήματος»

Όσον αφορά τα στοιχεία του ατυχήματος, ο συρμός φαίνεται να μπήκε με μεγαλύτερη ταχύτητα από εκείνη που έπρεπε στον σταθμό, με αποτέλεσμα να «ολισθήσει» και να προσκρούσει σε τοίχο.

*φωτογραφία αρχείου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκτροχιασμός συρμού του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά – Οκτώ τραυματίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.