ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτροχιάστηκε ο Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ: Αποκάλεσε «ψέκια» συγγενείς νεκρού που ζήτησαν νεκροψία! (vid)

Ο Άρης Πορτοσάλτε ισοπέδωσε για ακόμα μια φορά τη δημοσιογραφική δεοντολογία, χαρακτηρίζοντας «ψέκια» τους συγγενείς ενός 66χρονου που πέθανε από κορονοϊό!
Εκτροχιάστηκε ο Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ: Αποκάλεσε «ψέκια» συγγενείς νεκρού που ζήτησαν νεκροψία! (vid)

Εκτός κάθε ελέγχου βρίσκεται πλέον ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε. Τον τελευταίο καιρό μας έχει συνηθίσει σε τοποθετήσεις που αποτελούν ντροπή για το δημοσιογραφικό επάγγελμα, άλλα αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», ο γνωστός δημοσιογράφος χρησιμοποίησε έναν άκρως ρατσιστικό χαρακτηρισμό για Έλληνες πολίτες, αφού αποκάλεσε «ψέκια»(!) τους συγγενείς 66χρονου που ζήτησαν νεκροψία για να διαπιστώσουν αν ο άνθρωπος πέθανε όντως από κορονοϊό!

Ο κ. Πορτοσάλτε είπε συγκεκριμένα:

«Οι συγγενείς ενός 66χρονου ανεμβολίαστου που πέθανε απαίτησαν να πάει δικός τους εμπειρογνώμονας να κάνει νεκροψία. Έγινε η νεκροψία και κατεδείχθη οτί ο 66χρονος έφυγε από τον κορονοϊό. Δηλαδή ψέκια συγγενείς πείστηκαν από τη νεκροψία ότι έφυγε από κορονοϊό».

Δημοσιογράφος καναλιού που εκπέμπει σε δημόσια συχνότητα, αποκαλεί «ψέκια» πολίτες που έχασαν τον άνθρωπο τους! Ο Άρης Πορτοσάλτε έχει ισοπεδώσει κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Αναρωτιέται κανείς, σε ποιο όνειρο βρίσκεται το ΕΣΡ που συνεχίζει να κοιμάται;

Οι συγγενείς, με το να ζητήσουν νεκροψία ακολούθησαν μια καθόλα νομότυπη διαδικασία και ο «δικαστής» Πορτοσάλτε έβγαλε καταδικαστικό πόρισμα! Φαίνεται πως η διαγραφή που του επιβλήθηκε από την ΕΣΗΕΑ, όχι απλά δεν τον συνέτισε, άλλα τον αποθράσυνε ακόμα περισσότερο.

Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια της ελληνικής τηλεόρασης. Δημοσιογράφος να βρίζει – για οποιονδήποτε λόγο – πολίτες σε ζωντανή μετάδοση και να μην παρεμβαίνει κανένας σε αυτό το αίσχος.

Η κατάσταση έχει παρατραβήξει με τον Άρη Πορτοσάλτε. Τη μια φορά ζήτησε να εμβολιάζονται οι πολίτες «στη σειρά» και αναγκαστικά. Την άλλη ζήτησε να κοπούν οι συντάξεις όσων δεν εμβολιάζονται. Την άλλη υποστήριξε πως οι ανεμβολίαστοι πρέπει να μείνουν εκτός… ΜΕΘ.

Και τώρα στα νέα «επεισόδια» παραληρήματος, αποκάλεσε «στόκους» τους ανεμβολίαστους και σήμερα «ψέκια» τους συγγενείς ενός νεκρού. Είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να ακούμε τέτοια αδιανόητα πράγματα από έναν κατ’ ευφημισμόν δημοσιογράφο;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκτροχιάστηκε ο Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ: Αποκάλεσε «ψέκια» συγγενείς νεκρού που ζήτησαν νεκροψία! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.