ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛ.ΑΣ.: «Από επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ ο θάνατος του 28χρονου Βούλγαρου»

Όσα αναφέρει η ελληνική αστυνομία
ΕΛ.ΑΣ.: «Από επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ ο θάνατος του 28χρονου Βούλγαρου»

Η ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαίωσε τον χαμό του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας στην ανακοίνωσή της πως το θύμα δέχτηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η ελληνική αστυνομία, που έκανε γνωστές λεπτομέρειες για το τραγικό περιστατικό, οι τρεις αλλοδαποί οπαδοί δέχτηκαν επίθεση και ένας εξ αυτών βρέθηκε στο οδόστρωμα και τον πάτησε ένα ΙΧ, το οποίο αναζητείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη!

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Σήμερα (05-01-2020) και περί ώρα 16:30, διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από την ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, τρεις αλλοδαποί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ένας εξ’ αυτών, ηλικίας 28 ετών, κατέληξε. Ερευνώνται τα αίτια θανάτου του, καθώς μετά την επίθεση και ενώ ευρίσκετο επί του οδοστρώματος πέρασε από πάνω του όχημα, το οποίο αναζητείται.

Προανάκριση διενεργείται από τις αστυνομικές Αρχές».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΛ.ΑΣ.: «Από επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ ο θάνατος του 28χρονου Βούλγαρου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.