×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΛΑΣ – Σάλος με βίντεο αστυνομικών: Διατάσσουν τραβεστί να κάνει πασαρέλα! (vid)


    Κώστας Παπαδόπουλος

ΕΛΑΣ – Σάλος με βίντεο αστυνομικών: Διατάσσουν τραβεστί να κάνει πασαρέλα! (vid)


Σάλος στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από τη δημοσιοποίηση βίντεο, που δείχνει αστυνομικούς μέλη της ομάδας ΔΡΑΣΗ να ζητούν από τραβεστί στο κέντρο της Αθήνας να τους κάνει «επίδειξη».

Μετά το σάλο στους κόλπους της ΕΛΑΣ και τη δημοσιοποίηση βίντεο με μέλη της νεοσύστατης ομάδας ΔΡΑΣΗ να ζητούν από τραβεστί στο κέντρο της Αθήνας να τους κάνει «επίδειξη», σημειώθηκε παρέμβαση από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, με την ηγεσία του Σώματος να ζητά άμεσα εξηγήσεις.

Άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ βρίσκονταν στο κέντρο της Αθήνας όταν πέρασε από μπροστά τους τραβεστί που άφησε κάρτες πάνω στα μηχανάκια τους. Στη συνέχεια, φέρονται ότι της ζήτησαν να κάνει “πασαρέλα”, με την ίδια να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα. Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με γέλια μπροστά στο αποκαλυπτικό θέαμα, ενώ κάποιος από τους αστυνομικούς τράβηξε και το βίντεο.

Αναλυτικότερα, στο βίντεο η τραβεστί ρωτάει τους Αστυνομικούς, πού να αφήσει τις «καρτούλες» με τα στοιχεία επικοινωνίας της και οι ένστολοι της υποδεικνύουν ένα από τα υπηρεσιακά δίκυκλα.

Οι Αστυνομικοί γελούν και ζητούν να τους δείξει τις «αναλογίες» της. Η ίδια είναι διστακτική αρχικά, φοβούμενη ότι υπάρχουν κάμερες, αλλά όταν οι αστυνομικοί τη διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν τελικά γυρίζει την πλάτη της και αποκαλύπτει τους γλουτούς της…

Οι αστυνομικοί ξεσπούν σε σχόλια… Όλο το σκηνικό είναι σε βίντεο που κατέγραψαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί και μετά τη δημοσιοποίησή του το αρχηγείο της ΕΛΑΣ διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Πρώην υπουργός γίνεται διευθυντής σε ραδιόφωνο!


Τελευταία Νέα