ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελευσίνα: Χτύπησαν με ρόπαλα 16χρονο σε σχολική εκδρομή

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος στην Ελευσίνα, ενώ βρισκόταν σε σχολική εκδρομή.
Ελευσίνα: Χτύπησαν με ρόπαλα 16χρονο σε σχολική εκδρομή

Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν τα περιστατικά βίας που έχουν σχέση με σχολεία. Κάτι ανάλογο συνέβη και αυτή τη φορά στην Ελευσίνα.

Ειδικότερα, συναγερμός σήμανε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όταν έγινε γνωστό πως ένας μαθητής δέχτηκε επίθεση με ρόπαλο ενώ βρισκόταν σε εκδρομή με το σχολείο του.

Το άγριο σκηνικό με θύμα τον μαθητή σημειώθηκε στις 11 το πρωί της Παρασκευής. Ο 16χρονος μαθητής από Λύκειο του Κορυδαλλού, βρισκόταν με τους συμμαθητές του στην Ελευσίνα σε εκπαιδευτική εκδρομή.

Τότε, μία ομάδα ατόμων με ρόπαλα στα χέρια, πλησίασε τον νεαρό και άρχισε να τον χτυπά ανελέητα. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο, οι δράστες πρόλαβαν και τράπηκαν σε φυγή.

Οι καθηγητές ειδοποίησαν την Αστυνομία, όμως οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Το περιστατικό «πνίγεται» στο μυστήριο, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα των δραστών.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία έχει βάλει στο μικροσκόπιο βιντεοληπτικό υλικό σε μια προσπάθεια να τους εντοπίσει, ενώ στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ έχει σταλεί ένα κομμάτι από το ξύλινο ρόπαλο προκειμένου να αναζητηθούν ίχνη dna.

Αυτό που απομένει λοιπόν είναι η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά και τι μπορεί να γίνει σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Σκοπός φυσικά να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελευσίνα: Χτύπησαν με ρόπαλα 16χρονο σε σχολική εκδρομή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.