ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελευθερία Αρχοντάκη: Μαγνητίζει τους ψηφοφόρους (pics)

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος που τρελαίνει κόσμο!
Ελευθερία Αρχοντάκη: Μαγνητίζει τους ψηφοφόρους (pics)

Η υπερκαλονή από τα Χανιά έχει τρελάνει όλη τη Κρήτη. Φαρμακοποιός στο επάγγελμα, μοιράζει εγκεφαλικά με την εξωτική ομορφιά της. Η γοητευτική υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Άρη Παπαδογιάννη ονομάζεται Ελευθερία Αρχοντάκη και έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλη την προσοχή ψηφοφόρων και αντιπάλων.

Είναι νέα, γοητευτική, ιδιαίτερα έξυπνη όπως αναφέρουν οι πηγές και οι προτάσεις που κατέθεσε στον συνδυασμό για το μέλλον του Δήμου Χανίων είναι άκρως ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές. Η εξωτική της ομορφιά σε αφήνει άναυδο. Με αρχαιοελληνική ομορφιά και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και αναλογίες βάζει φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό. Η Ελευθερία Αρχοντάκη κατάγεται και ζει στα Χανιά και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, χωρίς κόπο και σίγουρα όχι άδικα, έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Όπως λένε πάντως Φορείς των Χανίων, σε κάθε της εμφάνιση σε εκδηλώσεις της πόλης αλλά και προεκλογικά σουαρέ, αφήνει το στίγμα της. Δεν είναι μόνο η γοητευτική της παρουσία, αλλά η στάση της και οι απόψεις της για τα θέματα που ταλανίζουν το Δήμο γίνονται ευρέως αποδέκτες με θαυμασμό. Έξυπνη γοητευτική και νέα. Μακράν η πιο εντυπωσιακή υποψήφια πανελλαδικά. Ίσως η εξωτική της ομορφιά να τραβήξει το ενδιαφέρον και να την ακούσουν πιο προσεκτικά. Για τα ψηφαλακια δεν το συζητάμε… θα τα μαγνητίσει…Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελευθερία Αρχοντάκη: Μαγνητίζει τους ψηφοφόρους (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.