ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλενα Ακρίτα: Αυτό δεν είναι πολιτική προστασία, αυτό είναι τηλεφώνημα στη γειτόνισσα

Έλενα Ακρίτα: Την προετοιμασία της Πολιτικής Προστασίας εν όψει Ιανού αλλά και το μήνυμα του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά, σχολίασε η δημοσιογράφος, σεναριογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και παρουσιάστρια. «Τι σημαίνει Πολιτική Προστασία για τον Νίκος Χαρδαλιάς εν όψει Ιανού; Σημαίνει κάτι φαιδρότητες τύπου αν μένετε σε υπόγεια, να πάτε σε συγγενείς ή φίλους. Σαν...
Έλενα Ακρίτα: Αυτό δεν είναι πολιτική προστασία, αυτό είναι τηλεφώνημα στη γειτόνισσα

Έλενα Ακρίτα: Την προετοιμασία της Πολιτικής Προστασίας εν όψει Ιανού αλλά και το μήνυμα του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά, σχολίασε η δημοσιογράφος, σεναριογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και παρουσιάστρια.

«Τι σημαίνει Πολιτική Προστασία για τον Νίκος Χαρδαλιάς εν όψει Ιανού; Σημαίνει κάτι φαιδρότητες τύπου αν μένετε σε υπόγεια, να πάτε σε συγγενείς ή φίλους. Σαν να μάς λέει, αν δεν έχετε συγγενείς και φίλους ας προσέχατε. Ας ήσασταν πιο κοινωνικοί τύποι έτσι πιο αλλεγκροι, πιο μπριοζοι. Όχι που κάθεστε και τσακώνεστε με το σόι για τα κληρονομικά. Καθίστε τώρα να πνίγετε για να μάθετε», έγραψε η κα Ακρίτα στον λογαριασμό της στο Facebook.

«Τι σημαίνει πραγματικά πολιτική προστασία; Να βγει ο εκάστοτε Χαρδαλιάς και να ανακοινώσει στους πολίτες ποιοι χώροι έχουν οργανωθεί κατάλληλα για να τους υποδεχτούν», τόνισε.

«Κλειστά γήπεδα, δημαρχεία, σχολεία, αίθουσες εκδηλώσεων εξοπλισμένα με κρεββάτια, κουβέρτες, τρόφιμα και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Κι ανάλογα την περιοχή, το 112 να κατευθύνει τους κατοίκους στον αντίστοιχο χώρο» σημείωσε.

«Όλα τα άλλα τα κάνουμε και μόνοι μας. Δεν περιμένουμε τον Χαρδαλιά να μάς λέει άντε στο θείο ή την κουνιάδα σου. Αυτό δεν είναι πολιτική προστασία, αυτό είναι τηλεφώνημα στη γειτόνισσα», κατέληξε στο μήνυμά της στο Facebook η κα Ακρίτα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλενα Ακρίτα: Αυτό δεν είναι πολιτική προστασία, αυτό είναι τηλεφώνημα στη γειτόνισσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.