ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλενα Ακρίτα: Ο λόγος που παραιτείται από τα ΝΕΑ!

Η Έλενα Ακρίτα αποκάλυψε τον λόγο που δήλωσε την παραίτηση της από τα ΝΕΑ, μέσω ενός μηνύματος της στο προσωπικό της Facebook!
Έλενα Ακρίτα: Ο λόγος που παραιτείται από τα ΝΕΑ!

Την παραίτησή της από τα ΝΕΑ υπέβαλε η Έλενα Ακρίτα, η οποία εξήγησέ τους λόγους της κίνησης αυτής μέσω του προσωπικού της Facebook.

Συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος έκανα καταγγελία για λογοκρισία από την εφημερίδα και για αυτό το λόγο προέβη σε παραίτηση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το μήνυμα της:

«Χτες το πρωί έστειλα επιστολή παραίτησης στον κ. Γιώργο Μαντέλα διευθυντή των Νέων. Ακόμα δεν έχει γίνει δεκτή, δεν έχει καν απαντηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Click Away: Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Κυβέρνηση θα κατηγορήσει τον κόσμο και θα το αποσύρει άμεσα!

“Γείτονες” συνάδελφοι μού λεν πώς στην εφημεριδα δεν περίμεναν να δημοσιοποιήσω το λογοκριμένο κείμενο. Πίστευαν ότι θα το αφήσω να περάσει έτσι και θα συνεχίσω κανονικά κάθε Σάββατο, σαν να μην τρέχει τίποτα.

“Γείτονες” μού λένε επίσης ότι υπάρχουν εντάσεις και διχογνωμίες (για να το θέσω κομψά) πάνω στο θέμα μου.

Όμως, επειδή, ως δημοσιογράφος έχω μάθει να μην στηρίζομαι σε μαρτυρίες “γειτόνων”, δεν θα επεκταθώ. Έτσι κι αλλιώς, την απόφαση μου την έχω πάρει.

Στα Νέα ξεκίνησα πριν είκοσι χρόνια με διευθυντή τον Λέοντα Καραπαναγιώτη κι αποχωρώ με σύμβουλο έκδοσης τον Γιώργο Παπαχρήστο.  Ας είναι. Εγώ φοράω τα κόκκινα γοβάκια μου και κλείνω με δύναμη την πόρτα πίσω μου. Την αγάπη μου στους συναδέλφους που παραμένουν.

Υ. Γ. Δεν παραιτούμαι για να πολιτευτώ όπως λένε άλλοι “γείτονες”. Αν ήθελα να ασχοληθώ με την πολιτική, δεν θα πέταγα 25.000 ευρώ το μήνα όταν πέρσι μου πρότειναν να γίνω ευρωβουλευτής κι αρνήθηκα.

Έλενα Ακρίτα, 13 Δεκεμβρίου 2020».

Χτες το πρωί έστειλα επιστολή παραίτησης στον κ. Γιώργο Μαντέλα διευθυντή των Νέων. Ακόμα δεν έχει γίνει δεκτή, δεν έχει…

Posted by Elena Akrita on Sunday, December 13, 2020

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλενα Ακρίτα: Ο λόγος που παραιτείται από τα ΝΕΑ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.