ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλενα Ακρίτα: «Τις απειλές που μου στέλνετε να τις βάλετε στον κ@λ@ σας!»

Πολλές είναι οι φορές που οι απόψεις της έχουν προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα και παράλληλα ποικίλα σχόλια.
Έλενα Ακρίτα: «Τις απειλές που μου στέλνετε να τις βάλετε στον κ@λ@ σας!»

Έλενα Ακρίτα: Πολλές είναι οι φορές που οι απόψεις της έχουν προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα και παράλληλα ποικίλα σχόλια.

Αυτή τη φορά η Έλενα Ακρίτα αντέδρασε οργισμένα, με αφορμή τις απειλές που δέχεται εξαιτίας του γεγονότος πως παίρνει θέση στις αποκαλύψεις που αφορούν την σεξουαλική κακοποίηση στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα ισχυρίστηκε πως δέχεται απειλές για τα όσα ανέφερε σχετικά με μια υπόθεση που έχει να κάνει με παιδεραστία.

Έτσι η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, σε έντονο ύφος: «Τις ανώνυμες απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας, αγάπες μου. Δεν ιδρώνει τόσο εύκολα το κοραλλένιο μου αυτάκι».

Δείτε αυτό που ανάρτησε στο Facebook

Τις ανώνυμες απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας, αγαπες μου. Δεν ιδρώνει τόσο εύκολα το κοραλλενιο μου αυτάκι.

Posted by Elena Akrita on Thursday, February 18, 2021


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Transfer Gossip – Παμλίδης: Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα που σόκαρε τον Παναθηναϊκό μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Ελληνοτουρκικά – Μάζης: Βυθίστε το «Τσεσμέ»! Οι Τούρκοι στέλνουν πολεμικό στην καρδιά του Αιγαίου και η κυβέρνηση ονειρεύεται «διερευνητικές επαφές»!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλενα Ακρίτα: «Τις απειλές που μου στέλνετε να τις βάλετε στον κ@λ@ σας!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.