ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλενα Ακρίτα: Ζήτησε συγγνώμη για τα fake news με το εμβόλιο

Η Έλενα Ακρίτα έχει επιστρέψει στο Facebook και μετά από μια ανάρτησή της βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη. 
Έλενα Ακρίτα: Ζήτησε συγγνώμη για τα fake news με το εμβόλιο

Η Έλενα Ακρίτα έχει επιστρέψει στο Facebook, μετά από το διάστημα που είχε αποκλειστεί από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και μετά από μια ανάρτησή της ζήτησε συγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη. 

Η Έλενα Ακρίτα είχε σχολιάσει στον λογαριασμό της στο Facebook τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κώστας Μπακογιάννης μετά από τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της AstraZeneca, ωστόσο την κατέβασε άρον άρον και απολογήθηκε μάλιστα για αυτή αργότερα.

Η γνωστή κριτικός είχε γράψει:«Μην τηλεφωνείτε άλλο, έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί». Πολλοί την κατηγόρησαν για αναπαραγωγή fake news και γρήγορα κατέβασε το ποστ της.

Σήμερα επανήλθε και ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη από τον δήμαρχο Αθηνών: «Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλενα Ακρίτα: Ζήτησε συγγνώμη για τα fake news με το εμβόλιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!