ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλενα Αθανασοπούλου: «Ο Βογιατζής ζήταγε να κάνουμε πρόβες γυμνές»

Η απάντηση που έδωσε η Έλενα Αθανασοπούλου στον Αντώνη Βογιατζή για τα όσα είπε σχετικά με την εμπειρία του από κάποια γυρίσματα μαζί της.
Έλενα Αθανασοπούλου: «Ο Βογιατζής ζήταγε να κάνουμε πρόβες γυμνές»

Ο σκηνοθέτης Αντώνης Βογιατζής δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι η Έλενα Αθανασοπούλου τον είχε απειλήσει ότι θα θα τον καταγγείλει για παρενόχληση, με την ηθοποιό να περνά στην αντεπίθεση!

Συγκεκριμένα η Έλενα Αθανασοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε αναλυτικά για όλα όσα έχει υποστηρίξει για τον βιασμό που καταγγέλλει ότι βίωσε από γνωστό σκηνοθέτη. Παράλληλα απάντησε και στον Αντώνη Βογιατζή και τις δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή για εκείνη.

«Αφού λοιπόν βγήκε στα κανάλια, να βγει και να μας πει ότι στην προετοιμασία που με είχε πάρει σαν ηθοποιό μαζί με μία άλλη κοπέλα, μας ζήτησε ένα χρόνο πριν τα γυρίσματα να κάνουμε πρόβες γυμνές. Τα έκανα άνω κάτω και έφυγα. Στην πορεία έφυγε και εκείνη η κοπέλα, που είναι φίλη μου πλέον μετά από αυτό», τόνισε η Αθανασοπούλου.

Παράλληλα η 33 ηθοποιός, έπειτα από το ξέσπασμά της για όλα όσα είπε ο Αντώνης Βογιατζής, είπε ότι είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τον δικαστικό αγώνα που θα ακολουθήσει, τονίζοντας ότι για όλα όσα υποστηρίζει υπάρχουν στοιχεία, τα οποία και έχουν δοθεί στον δικηγόρο της, που έχει αναλάβει την συγκεκριμένη υπόθεση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα, αλλά και άλλες δηλώσεις για την υπόθεση










Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλενα Αθανασοπούλου: «Ο Βογιατζής ζήταγε να κάνουμε πρόβες γυμνές»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.