ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλενα Χριστοπούλου: Τι είπε στην Υβόννη Μπόσνιακ για τον Ρέμο (vid)

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μια από τις πιο γνωστές bookers της χώρας μας, εκπροσωπώντας ονόματα όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Δούκισσα Νομικού, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαριέττα Χρουσαλά και πολλές ακόμα. Η coach που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Greece’s Next Top Model βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε...
Έλενα Χριστοπούλου: Τι είπε στην Υβόννη Μπόσνιακ για τον Ρέμο (vid)

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μια από τις πιο γνωστές bookers της χώρας μας, εκπροσωπώντας ονόματα όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Δούκισσα Νομικού, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαριέττα Χρουσαλά και πολλές ακόμα.

Η coach που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Greece’s Next Top Model βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου.

Όπως είναι γνωστό ο δημοφιλής τραγουδιστής και το μοντέλο από τη Σερβία παντρεύτηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε και έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Η Έλενα Χριστοπούλου, λοιπόν αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, για την οποία όπως είπε ήταν υπεύθυνη:

«Με εμένα ήταν η Υβόννη από την πρώτη ημέρα στην Ελλάδα… Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν μου είπε μία φορά τόσα χρόνια ήταν “είμαι κουρασμένη”… Όταν γνωρίστηκε με τον Αντώνη δεν είπα “είναι μια χαρά παιδί”. Είπα ο Ρέμος είναι λίγο… τον θέλουν όλες οι γυναίκες».

Δείτε το βίντεο:

Μία γυναίκα με ελαφρά εγκαύματα από φωτιά σε σπίτι στα Χανιά (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλενα Χριστοπούλου: Τι είπε στην Υβόννη Μπόσνιακ για τον Ρέμο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.