menu

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Δεν ξέρω τίποτα για τα ναρκωτικά» – Τι είπε το μοντέλο στην απολογία του

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Δεν ξέρω τίποτα για τα ναρκωτικά» – Τι είπε το μοντέλο στην απολογία του

Τα μπολ τάπερ δεν ήταν για ναρκωτικά, όπως υποστήριξε το μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αναλυτικά όσα κατέθεσε το μοντέλο και παίκτρια ριάλιτι στο υπόμνημα στην ανακρίτρια για την υπόθεση με τα ναρκωτικά.

Ουσιαστικά, στο ίδιο μήκος κύματος με όσα είπε η μητέρα της (και διαβάσατε στο Sportime), κινήθηκε και η κατηγορούμενη.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός τους κατηγορούνται για κατοχή 7,8 κιλών κοκαΐνης.

Στο υπόμνημα που κατάθεσε στην ανακρίτρια αλλά και στην απολογία της, η 29χρονη ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Λόγω των οικιακών εργασιών ήμουν στο σπίτι με όλως ελαφρά περιβολή, ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών βρισκόμουν στο μπάνιο για την ανάγκη μου, οπότε δε χρειάστηκαν περισσότερο από ένα με δύο λεπτά το πολύ, προκειμένου να βγω από το μπάνιο να φορέσω πρόχειρα ένα ρούχο και να ανοίξω.

Τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ήταν κάποια από την εργασία μου, κάποια από δώρα προ γάμου και κάποια από δώρα-βοήθειες από τις οικογένειές μας για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου».

Έπειτα, χαρακτήρισε λάθος το γεγονός ότι ήταν ερωτευμένη με τον συγκατηγορούμενό της, δηλώνοντας: «Δυστυχώς ούσα ερωτευμένη και ζώντας τις ημέρες της παραμονής του γάμου μου, ανατράπηκε ο κόσμος μου και συντετριμμένη κινδυνεύω να καταστραφεί η ζωή μου και η ζωή της οικογένειάς μου επειδή εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο όπως αποδείχθηκε.

Το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας, ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης, όπως ομολόγησε. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον, καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες, αλλά ούτε κάπνιζα ούτε έπινα.

Δυστυχώς για μένα, όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών, καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου.

Ήμουν 29 ετών, έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τη δημιουργία μιας οικογένειας κι έπρεπε κι εκείνος να λάβει με τη σειρά του απόφαση αν ήταν διατεθειμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν.

Μου έκανε πρόταση γάμου στα Κουφονήσια Τον περασμένο Αύγουστο η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν, με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου».

Επίσης, μεταξύ άλλων, η Έλενα Πολυχρονοπούλου υποστήριξε ότι τα μπολ τάπερ δεν χρησίμευαν για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, αλλά προορίζονταν για το νερό και το φαγητό του σκύλου, τα οποία ασφαλώς και πλένονται στο μπάνιο με αραιωμένη χλωρίνη.

Δημοφιλη Αρθρα