ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Την ώρα της εφόδου πέταγε την κοκαΐνη στην τουαλέτα!

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την πρώην παίκτρια του «Power of Love» Έλενα Πολυχρονοπούλου.
Έλενα Πολυχρονοπούλου: Την ώρα της εφόδου πέταγε την κοκαΐνη στην τουαλέτα!

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση ότι η Έλενα Πολυχρονοπούλου, πρώην παίκτρια του Power Of Love συνελήφθη με την κατηγορίας της κατοχής μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Επίσης συνελήφθη και ο σύντροφός της Δημήτρης Ρεγγινίδης ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να την καλύψει λέγοντας πως εκείνη δεν γνώριζε τίποτα για τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης και συνέλαβαν το ζευγάρι. «Πηγές» της ΕΛ.ΑΣ. την στιγμή της εφόδου, οι αστυνομικοί έπιασαν την πρώην παίκτρια του Power Of Love, να προσπαθεί να ξεφορτωθεί την ποσότητα των ναρκωτικών πετώντας τα στην τουαλέτα του σπιτιού της!

Την ίδια ώρα ο σύντροφός της θέλοντας να αποσπάσει την προσοχή της αστυνομίας, πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια.

Εν τέλει στο ζευγάρι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στον πρώην ποδοσφαιριστή ασκήθηκε επίσης, δίωξη και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων, καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Έτσι Πολυχρονοπούλου και Ρεγγινίδης οδηγήθηκε στον ανακριτή.

«Εγώ μετέφερα τα ναρκωτικά, η Ελένη δεν είχε ιδέα», λέει ο σύντροφος του 29χρονου μοντέλου. Την ίδια ώρα, ο σύντροφος της Ελένης Πολυχρονοπούλου, Δημήτρης Ρεγγινίδης, που συνελήφθη επίσης για την υπόθεση, πήρε ουσιαστικά επάνω του όλη την ευθύνη για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης

Ο Ρεγγινίδης ισχυρίστηκε μέσω του δικηγόρου ότι μόνος τους και χωρίς κανέναν συνεργό μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς υποχρεώθηκε. Επιπλέον υποστήριξε ότι η Έλενα Πολυχρονοπούλου δεν έχει καμία ανάμιξη στα ναρκωτικά και ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τη δράση του.

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Σταύρος Γεωργόπουλος: «Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνο μόνος του, χωρίς κανέναν συνεργό, στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν

Παρά ταύτα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται ότι ο σύντροφός της είχε τη βαλίτσα προκειμένου να την διακινήσει, για λογαριασμό του μοντέλου.

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Επιπρόσθετα, ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων. Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων- διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων. Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλενα Πολυχρονοπούλου: Την ώρα της εφόδου πέταγε την κοκαΐνη στην τουαλέτα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.