ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελένη Ερήμου: Εκθαμβωτική ακόμα και τώρα

Ελένη Ερήμου: Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου κατηγορεί την γνωστή ηθοποιό για τον θάνατο του πατέρα της.
Ελένη Ερήμου: Εκθαμβωτική ακόμα και τώρα

H Ελένη Ερήμου καταφέρνει να διατηρηθεί εντυπωσιακή ακόμη και στις μέρες μας, καθώς φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετικά καλή κατάσταση.

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου μήνυσε την ηθοποιό Ελένη Ερήμου.

Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει αρκετά όμως ο χρόνος δεν φαίνεται να είναι εχθρός της γνωστής ηθοποιού.

Μπορεί να έχει αλλάξει αρκετά, όμως διατηρείται σε εξαιρετικά καλή κατάσταση.

Συγκαταλεγόταν σε μια μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Ελένη Ερήμου

Δεν δίστασε να κάνει μία από τις ωραιότερες και τολμηρότερες φωτογραφήσεις που έχει κάνει Ελληνίδα σταρ στο Playboy, στο τεύχος του Μαρτίου του 1992. Γεννημένη το 1945, ήταν 46 χρόνων τον Νοέμβριο του 1991 όταν έγινε η φωτογράφηση.

Έγινε σε ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο στο ακρωτήρι De Sao Vicente της Πορτογαλίας στο νοτιανατολικότερο άκρο της χώρας.

Παράλληλα, κατάφερε να αγαπηθεί από το κοινό και να κάνει μια σπουδαία καριέρα ως ηθοποιός στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Π. Κατσέλη (1967), στην Πάντειο Σχολή και στη Νομική Αθηνών (1978).

Στο σινεμά ξεκίνησε το 1962 με την ταινία «Δεν Γνώρισα Μητέρα» και στο θέατρο το 1968 με το έργο «Πέερ Γκυντ» του Ίψεν. Μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε 17 ταινίες παίζοντας κυρίως σε κωμωδίες και αισθηματικά δράματα.

Ανάμεσα σε αυτές οι ταινίες «Αγάπησα μια πολυθρόνα (1971)», «ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά(1970)», «Μαντώ Μαυρογένους (1971)», «Με φόβο και Πάθος (1972)», κ.α.. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από την τηλεόραση.

Παράλληλα, πέρα από τη δουλειά της λατρεύει τη γυμναστική και το κολύμπι. «Μου αρέσει πάρα πολύ η άσκηση και το κολύμπι. Πηγαίνω στη θάλασσα και το χειμώνα. Έτσι έχω μάθει. Για μένα, δεν είναι χόμπι αυτά. Είναι τρόπος ζωής», λέει.

Μάλιστα, διδάσκεται, όπως λέει, ακόμη στο σχολείο της ζωής και έτσι δεν μπορεί να τους πει αν θα έπρεπε ή όχι να ασχοληθούν με την υποκριτική.

«Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι να είναι συνειδητοποιημένοι οι νέοι. Για να γίνουν ηθοποιοί δεν πρέπει να μπορούν χωρίς αυτό. Χρειάζεται όμως αρκετή δουλειά. Πρέπει να πειθαρχούν σε αυτό. Και να ξέρετε, για εμένα δεν είναι επάγγελμα, είναι λειτούργημα. Τουλάχιστον έτσι ξεκίνησα εγώ ανεξάρτητα με το πώς εξελίχθηκαν μέχρι σήμερα τα γεγονότα», καταλήγει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελένη Ερήμου: Εκθαμβωτική ακόμα και τώρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.