ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελικόπτερο έπεσε στα ανοιχτά του Πόρου: Τρεις νεκροί (vid)

Το ελικόπτερο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή της Πούντας του Πόρου, απέναντι από τον Γαλατά, αμέσως μετά την απογείωσή του
Ελικόπτερο έπεσε στα ανοιχτά του Πόρου: Τρεις νεκροί (vid)

Πολιτικό ελικόπτερο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και τον Γαλατά. Είχε προηγηθεί πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια. Από την πρόσκρουση σημειώθηκε γενικό μπλακ άουτ στο νησί.

Οι πρώτες πληροφορίες του OPEN TV αναφέρουν ότι υπάρχουν τρεις νεκροί, οι οποίοι επέβαιναν στο πολιτικό ελικόπτερο. Το ελικόπτερο, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τον Γαλατά με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Όλα έγιναν ακαριαία μέσα σε δευτερόλεπτα». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ την πτώση ελικοπτέρου που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη θαλάσσια περιοχή Πόρου και Γαλατά.

«Εκείνη την ώρα ήμουν σε απόσταση περίπου 700 μέτρα από το ελικόπτερο. Εκείνο έκανε μια περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, γύρω στα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος. Αμέσως μετά την περιστροφή υπήρξε έκρηξη και έπεσε μέσα στη θάλασσα», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας. Ακόμη πρόσθεσε πως το σημείο του συμβάντος «βρίσκεται πολύ κοντά στο Λιμάνι και για τον λόγο αυτό έσπευσε άμεσα σε αυτό το Λιμενικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαβατά: Με τους υπερήχους κύησης στα χέρια ήταν η 41χρονη (vid)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο είναι ιδιωτικό, τύπου Agusta 109 και έπεσε στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Πόρου και Γαλατά Τροιζηνίας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μηχανική βλάβη η οποία οδήγησε στην απώλεια ελέγχου του ελικοπτέρου με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ μεταξύ Πόρου και Γαλατά και εν συνεχεία να καταπέσει στη θάλασσα προκαλώντας γενικευμένο μπλακ άουτ στον Πόρο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο δήμαρχος του νησιού, ενημέρωσε πως ο ΔΕΔΔΗΕ ήδη προσπαθεί για την επαναφορά του ρεύματος ενώ υπάρχει πρόβλεψη για παροχή γεννητριών προκειμένου το νησί να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του.

Το ελικόπτερο φαίνεται πως έχει βυθιστεί.

Στο σχέδιο πτήσης περιλαμβάνεται μόνο ο πιλότος ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαιναν επίσης και δύο Ρώσοι.

Στο μεταξύ, χρήστης του Twitter ανέβασε στον λογαριασμό του φωτογραφία από το σημείο της πτώσης.

Πηγή ethnos.gr

 

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο 

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελικόπτερο έπεσε στα ανοιχτά του Πόρου: Τρεις νεκροί (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.