ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Χανίων: Κανείς Γερμανός δεν θα ξεπαγιάσει στην Ελλάδα – Ελάτε εδώ να περάσουμε το χειμώνα μαζί αφού δεν θέλει ούτε θέρμανση

«Η Ελλάδα προσφέρει άσυλο στους Γερμανούς που υποφέρουν από το σοκ των τιμών και τον φόβο για την ενέργεια», ανέφερε από την πλευρά του ο Βασίλης Κικίλιας
Δήμαρχος Χανίων: Κανείς Γερμανός δεν θα ξεπαγιάσει στην Ελλάδα – Ελάτε εδώ να περάσουμε το χειμώνα μαζί αφού δεν θέλει ούτε θέρμανση

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Χανίων στην εφημερίδα «Bild». Έχουν αποδέκτες πολίτες από τη Γερμανία. Τους προσκαλεί να περάσουν στην Ελλάδα τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

«Καλούμε κάθε Γερμανό που θέλει να έρθει κοντά μας αυτόν τον χειμώνα, να ζήσει εδώ, μακριά από τις κρίσεις. Τα Χανιά είναι το τέλειο μέρος για να αντιμετωπίσει κανείς έναν χειμώνα κρίσης.

Zεστοί, φιλικοί άνθρωποι και ίσως το καλύτερο κλίμα όλον τον χρόνο σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δεν χρειαζόμαστε καν θέρμανση στο σπίτι. Κανένας Γερμανός δεν θα ξεπαγιάσει στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Στον τίτλο, η εφημερίδα ανέφερε: «Αγαπητοί Γερμανοί, ξεχειμωνιάστε σε μας, στην παραλία».

Στη συνέχεια αναφέρονται τα εξής: «Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, οι Γερμανοί έσωσαν τους Έλληνες με δισεκατομμύρια, τώρα θέλουν να μας ανταποδώσουν κάτι: η Ελλάδα προσφέρει άσυλο στους Γερμανούς που υποφέρουν από το σοκ των τιμών και τον φόβο για την ενέργεια».

Ο Βασίλης Κικίλιας, από την πλευρά του, υποστήριξε:  «Για το φθινόπωρο και τον χειμώνα θα ήταν μεγάλη χαρά για εμάς τους Έλληνες να καλωσορίσουμε Γερμανούς συνταξιούχους που θέλουν να ζήσουν έναν μεσογειακό χειμώνα με ελληνική φιλοξενία, ήπιο καιρό και παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Θα σας περιμένουμε εδώ».

Τέλος, ο Γιάννης Κριαράς, μεσίτης ακινήτων στην Κρήτη, δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κρίση στο φυσικό αέριο, προσθέτοντας ότι μπορεί κανείς να νοικιάσει εξοχικές κατοικίες ή διαμερίσματα τον χειμώνα από 300 ευρώ (για ένα υπνοδωμάτιο) και να υπενοικιάσει το σπίτι του στην πατρίδα του.

 

Ειδήσεις σήμερα

Θρυλική σειρά επιστρέφει στον ΑΝΤ1!

Η ρήξη στην ελληνική διαιτησία και η αλλαγή δεδομένων

Βυθίσατε το Χόρα: Το παρασκήνιο πίσω από την ιστορική φράση του Ανδρέα

 

Να γιατί έγινε η πρόσκληση στους Γερμανούς να έρθουν Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δήμαρχος Χανίων: Κανείς Γερμανός δεν θα ξεπαγιάσει στην Ελλάδα – Ελάτε εδώ να περάσουμε το χειμώνα μαζί αφού δεν θέλει ούτε θέρμανση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.