ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνικά F-16: Πέταξαν πάνω από το Καστελόριζο – Δείτε video

Συμπληρώθηκαν 200 χρόνια από την 25η Μαρτίου 1821 και το ακριτικό αυτό νησί δεν θα μπορούσε να λείπει από το γενικότερο κλίμα.
Ελληνικά F-16: Πέταξαν πάνω από το Καστελόριζο – Δείτε video

Καστελόριζο: Συμπληρώθηκαν 200 χρόνια από την 25η Μαρτίου 1821 και το ακριτικό αυτό νησί δεν θα μπορούσε να λείπει από το γενικότερο κλίμα.

Mαχητικά F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας εμφανίστηκαν στο Καστελόριζο, ενώ παράλληλα η ΤΠΚ P-68 ΔΑΝΙΟΛΟΣ του Πολεμικού Ναυτικού περιπολούσε στα νερά.

Ιδιαίτερη στιγμή στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση οι διελεύσεις των πλοίων του Λιμενικού με τις σημαίες της επανάστασης.

Την παράσταση έκλεψε και ο σχηματισμός του Πεζικού κατά την διάρκεια της παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας, με τις σημαίες σε σχηματισμό ανάποδου Λ, του σήματος της νίκης.

Δείτε το video από το Καστελόριζο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνικά F-16: Πέταξαν πάνω από το Καστελόριζο – Δείτε video», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.