ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο «χτύπημα» της ΕΛ.ΑΣ στον παράνομο τζόγο

Εξάρθρωσε κατάστημα στην Αττική, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια
Νέο «χτύπημα» της ΕΛ.ΑΣ στον παράνομο τζόγο

Ελληνική Αστυνομία: Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία στη μάχη κατά του παράνομου τζόγου σημείωσε η ΕΛ.ΑΣ, η οποία εν μέσω καραντίνας εξάρθρωσε κατάστημα στην Αττική, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Στο μίνι καζίνο, εκτός από την ιδιοκτήτρια που συνελήφθη, εντοπίστηκαν ακόμη έξι άτομα, τα οποία αψήφησαν τα περιοριστικά μέτρα προκειμένου να επισκεφθούν το παράνομο κατάστημα και τους επιβλήθηκαν οι σχετικές κυρώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, σε βάρος της ιδιοκτήτριας του καταστήματος σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοΐού.

Επιπλέον, στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με το τυχερό παίγνιο «ρουλέτα», ηλεκτρονικός υπολογιστής (server), πέντε παιγνιομηχανήματα τύπου «τρίλιζα» και «φρουτάκια», επτά κάμερες κλειστού κυκλώματος και τηλεχειριστήριο απασφάλισης της πόρτας του καταστήματος, καθώς και το ποσό των 165 ευρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέο «χτύπημα» της ΕΛ.ΑΣ στον παράνομο τζόγο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.