ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνική οικονομία: Ρεκόρ ο ρυθμός ανάπτυξης!

Η ελληνική οικονομία παρουσίασε το μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης από το 2007 με αύξηση του πραγματικού ΑΕΚ κατά 1,9%
Ελληνική οικονομία: Ρεκόρ ο ρυθμός ανάπτυξης!

Η ελληνική οικονομία είναι σε ρυθμό ανάπτυξης και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία έχει το μεγαλύτερο ρυθμό από το 2007 μέχρι και σήμερα.

Το μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης εκτιμάται ότι σημείωσε τα 2018 η ελληνική οικονομία από το 2007 καταγράφοντας αύξηση του πραγματικού ΑΕΠ κατά 1,9%.

Αυτό εκτιμά το Ελληνικού Δημοσιονομικό Συμβούλιο το οποίο υπό την προεδρεία του Παναγιώτη Κορλίρα δημοσιοποίησε σήμερα την τριμηναία έκθεσή του για τις μακροοικονομικές και δημοσιονομικές εξελίξεις.

Στην έκθεση καταγράφονται οι θετικές εξελίξεις που σημειώθηκαν σε μια σειρά κρίσιμους τομείς κατά το περασμένο έτος και συνεχίζονται και το 2019 όπως στην αγορά εργασίας, στις δημοσιονομικές επιδόσεις και στην αγορά ομολόγων με την έξοδο της χώρας στις αγορές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνική οικονομία: Ρεκόρ ο ρυθμός ανάπτυξης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.