ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία: Δώρισε εικόνισμα της Θεοτόκου στον άνθρωπο που υπερασπίστηκε την εικόνα της (pic)

Η ΕΟΝ δώρισε εικόνισμα της Θεοτόκου στον άνθρωπο που του βεβήλωσαν το εικόνισμά του οι αναρχικοί
Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία: Δώρισε εικόνισμα της Θεοτόκου στον άνθρωπο που υπερασπίστηκε την εικόνα της (pic)

Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία: Δώρισε εικόνισμα της Θεοτόκου στον άνθρωπο που έπεσε θύμα βέβηλων στη συγκέντρωση της 8/3 στην Αθήνα.

Στην εν λόγω συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, μερίδα διαδηλωτών είχε φέρει θρησκευτικές εικόνες με σκοπό να τις καταστρέψουν.

Ένας διερχόμενος άνδρας επιχείρησε να σώσει μία από αυτές, της Παναγίας, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπος με το μένος των συγκεντρωμένων.

Ο άνδρας προσπάθησε να μαζέψει την εικόνα από το έδαφος, αλλά οι συγκεντρωμένοι την κλώτσησαν, ενώ στη συνέχεια δύο νεαροί την άρπαξαν και την έσκισαν.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα meaculpa.gr, «σε μία ένδειξη βαθειάς ευγνωμοσύνης και έμπρακτης συμπαράστασης στον αγώνα για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία, τον οποίο δίνει με πείσμα, αφοσίωση και καρτερική μοναχικότητα ο δια Χριστόν σαλός κ. Απόστολος, ο οποίος, όπως η κοινή γνώμη παρακολούθησε, την περασμένη βδομάδα εδέχθη τη λυσσώδη επίθεση σεληνιασμένων αναρχικών, κατόπιν απόφασης του Συλλόγου μας αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας-Ε.Ο.Ν. του προσέφερε ένα ξεχωριστό δώρο αγάπης, στήριξης και εν Χριστώ αδελφοσύνης, ένα επάργυρο αγιορείτικο εικόνισμα της Θεομήτορος Βρεφοκρατούσης, αγιορείτικης τεχνοτροπίας.

Ο κ. Απόστολος αποτελεί έναν πραγματικό σύγχρονο υπερασπιστή της Ορθοδόξου ταυτότητας στους χαλεπούς καιρούς, που διανύουμε. Με άκαμπτο θάρρος και πηγαία μαχητικότητα επιτελεί μία αποστολή θυσίας και Ομολογίας, η οποία φλογίζει την καρδιά και την ψυχή κάθε καταδιωκομένου χριστιανού, του οποίου η Πίστη πλήττεται από τα βέλη της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων».

Θυμηθείτε το ντροπιαστικό video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κωνσταντίνος Κούσαντας: «Η επίθεση που δέχθηκε η εικόνα της Παναγίας, δείχνει την ανάγκη… διατήρησης της ελληνικής οικογένειας!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία: Δώρισε εικόνισμα της Θεοτόκου στον άνθρωπο που υπερασπίστηκε την εικόνα της (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.