ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνικό: Άρχισαν οι κατεδαφίσεις – Οι πρώτες εικόνες

Μετά από καθυστερήσεις ετών, μπήκαν οι μπουλντόζες για το μεγάλο έργο στο Ελληνικό. Στο παλιό αεροδρόμιο βρέθηκε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα έργα στο Ελληνικό ξεκίνησαν, οι μπουλντόζες μπήκαν έστω και με καθυστέρηση κι ένα εμβληματικό έργο μπαίνει σε τροχιά. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (03.07.2020) στο...
Ελληνικό: Άρχισαν οι κατεδαφίσεις – Οι πρώτες εικόνες

Μετά από καθυστερήσεις ετών, μπήκαν οι μπουλντόζες για το μεγάλο έργο στο Ελληνικό. Στο παλιό αεροδρόμιο βρέθηκε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα έργα στο Ελληνικό ξεκίνησαν, οι μπουλντόζες μπήκαν έστω και με καθυστέρηση κι ένα εμβληματικό έργο μπαίνει σε τροχιά.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (03.07.2020) στο Ελληνικό, σε μια συμβολική αλλά ιδιαίτερης σημασίας, κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφασίστηκε! Τέλη κυκλοφορίας Ε.Ι.Χ. «με τον μήνα»

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τη δημιουργία 80.000 θέσεων εργασίας λόγω των έργων στο Ελληνικό, ενώ ευχαρίστησε τους υπουργούς που εδώ και σχεδόν έναν χρόνο «έτρεξαν» το θέμα της επένδυσης, τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και την υπουργό Πολιτισμού, Λήνα Μενδώνη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνικό: Άρχισαν οι κατεδαφίσεις – Οι πρώτες εικόνες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.