ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνοτουρκικά: Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας έβγαλε ανακοίνωση για Αθήνα και Γαλατασαράι!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας για τα όσα έγιναν με τη Γαλατασαράι στην Αθήνα.
Ελληνοτουρκικά: Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας έβγαλε ανακοίνωση για Αθήνα και Γαλατασαράι!

Ελληνοτουρκικά: Ανακοίνωση εξέδωσε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας για τα όσα έγιναν με τη Γαλατασαράι στην Αθήνα.

Ελληνοτουρκικά: Με πολύ σκληρά λόγια χρησιμοποίησε στην ανακοίνωση της η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, για την μη αποδοχή της Γαλατασαράι στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η τουρκική ομάδα δεν έγινε δεκτή στη χώρα μας προκειμένου να παίξει το φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Έτσι η ομοσπονδία της γειτονικής χώρας, καταδίκασε τη στάση των αρχών, που όπως τονίζει «δεν ταιριάζει στο πνεύμα του αθλήματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τουρκικής Ομοσπονδίας:

«Η συμπεριφορά στην ομάδα της Γαλατασαράι, η οποία πήγε στην Ελλάδα για να δώσει έναν φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό, μετά την προσγείωσή της στην Αθήνα, παρά την εκπλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών, είναι απαράδεκτη.

Καταδικάζουμε τη στάση των ελληνικών αρχών που δεν ταιριάζει στο πνεύμα του αθλήματος. Είμαστε στο πλευρό της Γαλατασαράι».

Διαβάστε επίσης:

Τσαβούσογλου: Επικοινωνία με τον Δένδια για τη Γαλατασαράι!

Survivor : Σάκης – Μαριαλένα καλεσμένοι στη βίλα του ΛΕΠΑ

Η Νατάσα Κουβελά θα παρουσιάζει τον «Τροχό της Τύχης» και έχει Instagram που θα ζηλέψεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας έβγαλε ανακοίνωση για Αθήνα και Γαλατασαράι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.