ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνοτουρκικά: Νίκη του Ερντογάν στο Αιγαίο «βλέπει» η Süddeutsche Zeitung

Σχόλιο της Süddeutsche Zeitung αναφέρεται στην ελληνοτουρκική διένεξη για τις γεωτρήσεις και τη διαμεσολάβηση της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ «την τελευταία στιγμή». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, «επειδή ο Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δεν φοβάται τους στρατιωτικούς κινδύνους, οι φρεγάτες των Τούρκων και των Ελλήνων ήρθαν επικίνδυνα κοντά». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: «Φούρνος» σήμερα η χώρα με...
Ελληνοτουρκικά: Νίκη του Ερντογάν στο Αιγαίο «βλέπει» η Süddeutsche Zeitung

Σχόλιο της Süddeutsche Zeitung αναφέρεται στην ελληνοτουρκική διένεξη για τις γεωτρήσεις και τη διαμεσολάβηση της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ «την τελευταία στιγμή».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, «επειδή ο Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δεν φοβάται τους στρατιωτικούς κινδύνους, οι φρεγάτες των Τούρκων και των Ελλήνων ήρθαν επικίνδυνα κοντά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: «Φούρνος» σήμερα η χώρα με πάνω από 40 βαθμούς!

«Η Καγκελάριος κατάφερε να διαμεσολαβήσει μεταξύ των δυο εταίρων του ΝΑΤΟ αλλά προφανώς την τελευταία στιγμή. Η Άγκυρα ανέβαλε προς το παρόν τις προκλητικές γεωτρήσεις της. Τώρα θα πρέπει να μιλήσουν.

Αυτό όμως σημαίνει πως η Αθήνα θα πρέπει να απομακρυνθεί από τις σκληρές θέσεις της για τα κυριαρχικά δικαιώματα των 3.000 νησιών και νησίδων της. Κάτι που για τον ξιφομάχο Ερντογάν, ο οποίος προσβλέπει στο διαμοιρασμό των πρώτων υλών, είναι μια αναμφισβήτητη νίκη», συμπληρώνει η εφημερίδα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Νίκη του Ερντογάν στο Αιγαίο «βλέπει» η Süddeutsche Zeitung», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.