ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνοτουρκικό: Εκτός ορίων οι Τούρκοι βλέπουν το Αγαθονήσι σαν κατεχόμενο έδαφος!

Συνεχίζεται η κόντρα στο Ελληνοτουρκικό με προκλήσεις από τη μεριά της Τουρκίας, με δημοσιεύματα από εφημερίδες της γειτονικής χώρας. Συγκεκριμένα, προέβαλαν τον αδιανόητο ισχυρισμό ότι το Αγαθονήσι είναι μέρος της τουρκικής επικράτειας! Όλα αυτά, με αφορμή την επίσκεψη της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο Αγαθονήσι. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Καταιγιστικές εξελίξεις για τον θάνατο...
Ελληνοτουρκικό: Εκτός ορίων οι Τούρκοι βλέπουν το Αγαθονήσι σαν κατεχόμενο έδαφος!

Συνεχίζεται η κόντρα στο Ελληνοτουρκικό με προκλήσεις από τη μεριά της Τουρκίας, με δημοσιεύματα από εφημερίδες της γειτονικής χώρας.

Συγκεκριμένα, προέβαλαν τον αδιανόητο ισχυρισμό ότι το Αγαθονήσι είναι μέρος της τουρκικής επικράτειας!

Όλα αυτά, με αφορμή την επίσκεψη της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο Αγαθονήσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Καταιγιστικές εξελίξεις για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού και συλλήψεις!

«Ήρθα στο Αγαθονήσι, μικρό νησί μακριά από την ηπειρωτική χώρα. Σ’ αυτή τη διαχρονική κοιτίδα ελληνισμού, από το φυλάκιο ως την κανονιοφόρο «Κραταιός» συναντώ περήφανους ανθρώπους, θεματοφύλακες των συνόρων. Από κάθε νησί, νησίδα και βραχονησίδα χτίζουμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση», έγραψε στο Twitter η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Μάλιστα, οι τουρκικές εφημερίδες όπως η Yeni Safak και η Sozcu, έφτασαν στο σημείο να χαρακτηρίσουν το Αγαθονήσι σαν υποτιθέμενο τουρκικό έδαφος υπό ελληνική κατοχή!

«Πρόκληση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ελλάδας προς την Τουρκία. Επισκέφθηκε τη νήσο Εssek (σσ: αναφέρονται στο Αγαθονήσι με αυτό το τουρκικό όνομα) που ανήκει στο νομό Αϊδινίου! Η Σακελαροπούλου πήγε με ελικόπτερο στο τουρκικό αυτό έδαφος» γράφουν κάποιες τουρκικές εφημερίδες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικό: Εκτός ορίων οι Τούρκοι βλέπουν το Αγαθονήσι σαν κατεχόμενο έδαφος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.