ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΤΑ: Στον αέρα οι συντάξεις σε 16 περιοχές – Τι έχει συμβεί

Πρόβλημα με τις συντάξεις - Σε ποιες περιοχές θα καθυστερήσει η πληρωμή τους.
ΕΛΤΑ: Στον αέρα οι συντάξεις σε 16 περιοχές – Τι έχει συμβεί

ΕΛΤΑ: Μέσα από το Sportime διαβάσατε για το πότε πληρώνονται οι συντάξεις του Απριλίου, αλλά και τι δικαιούστε. Την ίδια στιγμή πάντως, υπάρχουν πιθανές καθυστερήσεις σε 16 περιοχές της χώρας.

Ειδικότερα, παρά την αισιοδοξία που υπήρχε πως θα καταβληθούν κανονικά, αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει.

Επειτα από ειδοποίηση που έλαβαν από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενημερώνουν πως υπήρξε καθυστέρηση στην προώθηση προς τα ΕΛΤΑ των αιτηθέντων χρηματικών ποσών συντάξεων για 16 περιοχές της χώρας.

Οι περιοχές που πιθανόν να επηρεαστούν είναι: Άρτα, Έδεσσα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Καρπενήσι, Κιλκίς, Κοζάνη, Κόρινθος, Λάρισα, Μεσολόγγι, Πρέβεζα, Σύρος, Τρίκαλα και Χαλκίδα.

Να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί κυβερνοεπίθεση τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με αποτέλεσμα για λόγους πρόληψης να ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία του εμπορικού πληροφοριακού συστήματος όλων των ταχυδρομικών καταστημάτων.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΛΤΑ: Στον αέρα οι συντάξεις σε 16 περιοχές – Τι έχει συμβεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.