ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έμφραγμα στην Μουδανιών από έργα και άρση lockdown

Κυκλοφοριακή συμφόρηση έχουν φέρει στη Μουδανιών, η εκτέλεση έργων και η άρση του lockdown!
Έμφραγμα στην Μουδανιών από έργα και άρση lockdown

Κυκλοφοριακή συμφόρηση έχουν φέρει στη Μουδανιών, η εκτέλεση έργων και η άρση του lockdown!

Μουδανιών: Σχεδόν ολική άρση του lockdown έχουμε σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα, με τις μετακινήσεις από νομό σε νομό να έχουν φέρει κυκλοφοριακή συμφόρηση. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στη Μουδανιών στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που σε συνδυασμό με την εκτέλεση έργων έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα.

Οι εργασίες συντήρησης αλλά και η πρώτη μέρα απελευθέρωσης των μετακινήσεων προκάλεσαν σήμερα από νωρίς το πρωί κυκλοφοριακό κομφούζιο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ρεύμα προς Χαλκιδική.

Το μποτιλιάρισμα παρατηρείται από το ύψος του κόμβου της Θέρμης έως τον κόμβο του Νέου Ρυσίου.
Πολίτες, σήμερα, που είναι η πρώτη μέρα που απελευθερώθηκαν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, πήραν το δρόμο προς τη Χαλκιδική. Ωστόσο, έπεσαν πάνω στα έργα που πραγματοποιούνται στο ρεύμα εξόδου από τον κόμβο του εμπορικού κέντρου COSMOS έως τον κόμβο Μουδανιών.

Οι εργασίες αναμένεται να συνεχιστούν έως τις 30 Μαΐου, μόνο όμως από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Στο δίκτυο της Χαλκιδικής η κίνηση είναι σήμερα ελαφρώς αυξημένη ενώ κανονική είναι η ροή των οχημάτων που μετακινούνται από τα διόδια των Μαλγάρων.

Πάντως από τη Διεύθυνση Τροχαίας αναμένουν από αύριο μεγάλη μετακίνηση προς τους γύρω νομούς καθώς θα είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο όπου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται ελεύθερα.

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Θωμάς Γέρμανος τόνισε ότι αναμένεται αυξημένη κίνηση το Σαββατοκύριακο και ήδη υπάρχει σχεδιασμός για να μην υπάρχουν προβλήματα και να διευθυνθούν οι οδηγοί.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έμφραγμα στην Μουδανιών από έργα και άρση lockdown», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.