ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΜΥ- Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι!

Η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε προειδοποιεί για κακοκαιρία-εξπρές. Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες στη χώρα. Ειδικότερα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, κύριο χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας, που θα ξεκινήσει να εκδηλώνεται το πρωί της Τρίτης και αναμένεται να υποχωρήσει από την Πέμπτη, θα είναι οι βροχές και...
ΕΜΥ- Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι!

Η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε προειδοποιεί για κακοκαιρία-εξπρές.

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες στη χώρα. Ειδικότερα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, κύριο χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας, που θα ξεκινήσει να εκδηλώνεται το πρωί της Τρίτης και αναμένεται να υποχωρήσει από την Πέμπτη, θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, ενώ είναι πιθανόν να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις.

Θα επηρεαστεί το πρωί της Τρίτης η Κρήτη και πιθανώς πρόσκαιρα τα νότια τμήματα της Πελοποννήσου, το βράδυ της Τρίτης η Εύβοια και το πρωί της Τετάρτης οι δυτικές Κυκλάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mεταναστευτικό: Νεαρός μετανάστης καταγράφηκε να καταστρέφει σταυρό σε αγγλική εκκλησία

«Το αίτιο που θα προκαλέσει την μεταβολή του καιρού είναι από τη μια μεριά το βόρειο ρεύμα, αλλά κυρίως οι ασταθείς αέριες μάζες ενός ανώτερου χαμηλού το οποίο ενισχύεται και κινείται νοτιοανατολικά μέσα στο Αιγαίο», εξηγεί η ΕΜΥ.

Αναλυτικά το δελτίο της ΕΜΥ:

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα
προβλέπεται από αύριο Τρίτη (20-10-2020) μέχρι το απόγευμα της
Πέμπτης (22-10-2020) με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές
που πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (20-10-2020) η Κρήτη και πιθανώς
πρόσκαιρα τα νότια τμήματα της Πελοποννήσου.

2. Από τη νύχτα της Τρίτης (20-10-2020) η Εύβοια και από τις πρωινές
ώρες της Τετάρτης (21-10-2020) οι δυτικές Κυκλάδες.

3. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από την Πέμπτη (22-10-2020)
το πρωί στις βορειότερες περιοχές και από το απόγευμα στην Κρήτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΜΥ- Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.