ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπαιγμός για 7.000 οικογένειες: «Συζητάμε επιστροφή των υγειονομικών» η Γκάγκα – Να απολυθούν είπε ο Θάνος Πλεύρης!

Αναλγησία και κοροϊδία: Μέσα σε ένα 24ωρο, άλλα είπε η Μίνα Γκάγκα και τα εντελώς αντίθετα υποστήριξε ο Θάνος Πλεύρης.
Εμπαιγμός για 7.000 οικογένειες: «Συζητάμε επιστροφή των υγειονομικών» η Γκάγκα – Να απολυθούν είπε ο Θάνος Πλεύρης!

Θάνος Πλεύρης: Για άλλη μια φορά επικρατεί ασυνεννοησία, μπάχαλο και διχογνωμία στο πολύπαθο υπουργείο Υγείας, με θύματα τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βλέπουν τις ζωές τους να έχουν γίνει «μπαλάκι» μεταξύ του Θάνου Πλεύρη και της Μίνας Γκάγκα.

Την ώρα που 7.000 οικογένειες φυτοζωούν με ευθύνες μιας ανάλγητης κυβέρνησης, ο Θάνος Πλεύρης  χθες επέλεξε να παίξει το παιχνίδι του καλού και του κακού «αστυνομικού», εφόσον η Μίνα Γκάγκα σε πρωινή εκπομπή είπε πως «το συζητούν» στο υπουργείο για επιστροφή των υγειονομικών και το ίδιο βράδυ ο κ. Πλεύρης απέκλεισε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο!

Μέσα σε ένα 24ωρο, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας άνοιξε ένα «παράθυρο» ελπίδας και δικαίωσης για τους υγειονομικούς και ο υπουργός Υγείας – λίγες ώρες μετά – το έκλεισε με κρότο και μάλιστα επανέλαβε την προσωπική του θέση πως ο εμβολιασμός θα έπρεπε να είναι «τυπικό προσόν» και όποιος δεν εμβολιάζεται θα πρέπει να απολυθεί και να πάρει την θέση του άλλος!

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Kontra Channel, ο Θάνος Πλεύρης ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο για τις δηλώσεις Γκάγκα η οποία αποκάλυψε πως έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων το ενδεχόμενο επιστροφής των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή. Και τότε ο Θάνος Πλεύρης έσπευσε να διαψεύσει την ίδια την υφιστάμενη του, δηλώνοντας με το γνωστό απόλυτο και αυταρχικό ύφος, πως οι υγειονομικοί θα βρίσκονται σίγουρα σε αναστολή μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2022 και «βλέπουμε».

Απουσία βασικής συνεννόησης, πολιτικά παιχνίδια και επικοινωνιακά τρικ, την ώρα που 7.000 εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και το διαλυμένο σύστημα υγείας δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται ούτε έναν από αυτούς.

Μόνο να φανταστεί μπορεί κανείς, πως είναι να είσαι εκδιωγμένος υγειονομικός, απλήρωτος για μήνες και βουτηγμένος σε χρέη και υποχρεώσεις, και να ακούς από τη μία τη Μίνα Γκάγκα να μοιράζει προεκλογικά «ψίχουλα» ελπίδας, και από την άλλη τον Θάνο Πλεύρη να επιμένει στην εκδικητικότητα, δηλώνοντας πως επιθυμεί την επαγγελματική εξόντωση σου.

Δεν έχει παραμείνει η παραμικρή αμφιβολία πλέον πως αυτό το αίσχος που γίνεται με τους υγειονομικούς δεν έχει την παραμικρή σχέση με την προστασία της δημόσιας υγείας. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ανήθικο πολιτικό «μανιάτικο» που κρατά η κυβέρνηση σε άτομα που δεν «συμμορφώθηκαν προς τας υποδείξεις». Και όχι μόνο συνεχίζει να συντηρεί αυτήν την υπέρμετρη αδικία η κυβέρνηση, άλλα δεν έχει ούτε καν την στοιχειώδη ενσυναίσθηση για να μην παίζει πολιτικά παιχνίδια ελπίδας και απελπισίας, στην πλάτη τους…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμπαιγμός για 7.000 οικογένειες: «Συζητάμε επιστροφή των υγειονομικών» η Γκάγκα – Να απολυθούν είπε ο Θάνος Πλεύρης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.