ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπορικά Καταστήματα – Κορονοϊός: Τι κλείνει – τι παραμένει ανοικτό

Αναλυτικά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν
Εμπορικά Καταστήματα – Κορονοϊός: Τι κλείνει – τι παραμένει ανοικτό

Κορονοϊός: Νέα μέτρα, πιο σκληρά, με σκοπό την αποφυγή της μετάδοσης, ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (13/3) ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας 

Κρατήστε σημειώσεις για το τι θα παραμείνει ανοικτό και τι κλειστό τις επόμενες μέρες. Για την ακρίβεια από την Τετάρτη που μας έρχεται και μετά. Μέχρι να αλλάξουν πάλι τα πράγματα αφού κάθε μέρα είναι και διαφορετική. Ουδείς μπορεί να ξέρει με σιγουριά ποια νέα μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση, προκειμένου να προστατεύσει τους πολίτες.

Τα καταστήματα που κλείνουν

Κλείνουν: Εμπορικά κέντρα, μπαρ, καφέ, καφετέριες, όλη η εστίαση, εκτός ντελίβερι και take away, μουσεία, βιβλιοθήκες, αρχαιολογικοί χώροι, αθλητικές εγκαταστάσεις εκτός από τους ανοικτούς χώρους για μεμονωμένη άθληση, κέντρα αισθητικής.

Τα καταστήματα που παραμένουν ανοικτά

Ανοιχτά παραμένουν: Σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, φούρνοι, ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας και καταστήματα λιανικού εμπορίου.

Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμπορικά Καταστήματα – Κορονοϊός: Τι κλείνει – τι παραμένει ανοικτό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.