ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπορικά και κέντρα αισθητικής: Ανοίγουν από το Σάββατο ή τη Μ. Δευτέρα – «Ναι» στο click in shop στη Θεσσαλονίκη

Θετική είναι η εισήγηση των λοιμωξιολόγων προς την Κυβέρνηση προκειμένου να ανοίξουν τα εμπορικά και τα mall.
Εμπορικά και κέντρα αισθητικής: Ανοίγουν από το Σάββατο ή τη Μ. Δευτέρα – «Ναι» στο click in shop στη Θεσσαλονίκη

Εμπορικά και κέντρα αισθητικής: Θετική είναι η εισήγηση των λοιμωξιολόγων προς την Κυβέρνηση προκειμένου να ανοίξουν τα mall και τα ινστιτούτα αισθητικής.

Εμπορικά καταστήματα και κέντρα αισθητικής πήραν το «ΟΚ» για την επαναλειτουργία τους από την Επιτροπή των Ειδικών που συνεδριάζει από το πρωί.

Οπως αναφέρει ο enikos.gr , η Επιτροπή έκανε δεκτή την εισήγηση του υπουργείου Ανάπτυξης κι έτσι είτε από αύριο Σάββατο (24/4) είτε από τη Μεγάλη Δευτέρα (26/4) θα ανοίξουν τόσο τα εμπορικά κέντρα όσο και τα κέντρα αισθητικής.

Επίσης, οι ειδικοί εισηγήθηκαν τη λειτουργία του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη και με click in shop. Yπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη εδώ και δύο εβδομάδες λειτουργούν μόνο με τη μέθοδο του click away.

Στη σημερινή ενημέρωση, στις 6 το απόγευμα θα συμμετέχει και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο οποίος αναμένεται να εξηγήσει τους κανόνες με τους οποίους θα λειτουργήσουν οι παραπάνω δραστηριότητες.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμπορικά και κέντρα αισθητικής: Ανοίγουν από το Σάββατο ή τη Μ. Δευτέρα – «Ναι» στο click in shop στη Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.