ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: Στηρίζουμε την τοπική οικονομία (vid)

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης με αφορμή την άνοιγμα των καταστημάτων μετά την καραντίνα δημιούργησε ένα πολύ όμορφο σποτάκι που στόχο την στήριξη της τοπικής οικονομίας. Ένα παιδάκι πρωταγωνιστεί στο σποτ, αλλά στη θέση ενός μαγαζάτορα που επιτέλους ανοίγει την επιχείρηση του. Φυσικά δεν λείπουν τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως είναι τα αντισηπτικά. Το μήνυμα που θέλει...
Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: Στηρίζουμε την τοπική οικονομία (vid)

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης με αφορμή την άνοιγμα των καταστημάτων μετά την καραντίνα δημιούργησε ένα πολύ όμορφο σποτάκι που στόχο την στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Ένα παιδάκι πρωταγωνιστεί στο σποτ, αλλά στη θέση ενός μαγαζάτορα που επιτέλους ανοίγει την επιχείρηση του. Φυσικά δεν λείπουν τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως είναι τα αντισηπτικά.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης είναι ότι οι πολίτες πρέπει να στηρίξουν την τοπική οικονομία και τα καταστήματα της περιοχής τους.

Δείτε εδώ το ευρηματικό και όμορφο σποτάκι:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: Στηρίζουμε την τοπική οικονομία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.