ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπρηστική επίθεση στην Ευελπίδων: Εξετάζεται το υλικό από κάμερες ασφαλείας (vid)

Αναζητούνται στοιχεία για τους δράστες που πυρπόλησαν τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα
Εμπρηστική επίθεση στην Ευελπίδων: Εξετάζεται το υλικό από κάμερες ασφαλείας (vid)

Εμπρηστική επίθεση στην Ευελπίδων: Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των δικαστηρίων εξετάζει η Ασφάλεια, αναζητώντας στοιχεία για τους δράστες που πυρπόλησαν τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι δράστες, εισήλθαν στο χώρο παραβιάζοντας την περίφραξη στο πίσω μέρος των Δικαστηρίων, λίγο πριν από τη 1:00 τα ξημερώματα.

Έβαλαν φωτιά σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κτήριο 16, με αποτέλεσμα να καταστραφεί όχημα της Περιφέρειας Αττικής, Ι.Χ που ανήκει σε κηπουρό, και άλλα δύο υπηρεσιακά οχήματα εκ των οποίων ένα που χρησιμοποιεί προϊστάμενος κι ένα για μεταφορά αλληλογραφίας.

Προσωπικό ασφαλείας υπήρχε μόνο στην μπροστινή είσοδο, ενώ περιμετρικά υπάρχουν κάμερες.Στα δικαστήρια έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα που έσβησαν τις φωτιές.

Οι φλόγες είχαν καταστρέψει ολοσχερώς τα οχήματα.

Εμπρηστική επίθεση στην Ευελπίδων – Δείτε ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμπρηστική επίθεση στην Ευελπίδων: Εξετάζεται το υλικό από κάμερες ασφαλείας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.