ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβολιασμοί: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους άνω των 18 σε 19 νησιά – Ποιο εμβόλιο θα κάνουν

Ανοίγει η πλατφόρμα για τους άνω των 18 ετών στα νησιά, οι οποίοι θα μπορούν από αύριο (18/5) να κλείσουν ραντεβού για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.
Εμβολιασμοί: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους άνω των 18 σε 19 νησιά – Ποιο εμβόλιο θα κάνουν

Εμβολιασμοί: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους άνω των 18 ετών στα νησιά, οι οποίοι θα μπορούν από αύριο (18/5) να κλείσουν ραντεβού για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα προχωρούν και σταδιακά ανοίγουν οι πλατφόρμες για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Πλέον, στην εξίσωση μπαίνουν και οι άνω των 18 που ζουν σε νησιά τα οποία έχουν ανακοινωθεί στο πλαίσιο της «Γαλάζιας Ελευθερίας». Από το βράδυ της Τρίτης (18/5) θα μπορούν να κλείνουν το δικό τους ραντεβού προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο κατά του covid19, όπως ανακοίνωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους στην καθιερωμένη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Έτσι, στα 19 νησιά που βρίσκονται στη σχετική λίστα, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν το εμβόλιο Johnson&Johnson, προκειμένου να γίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα «covid free» οι περιοχές.

Τα εν λόγω νησιά είναι: η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Λέσβος, η Χίος, η Ζάκυνθος, η Σαλαμίνα, η Κεφαλονιά, η Κως, η Σάμος, η Λευκάδα, η Σύρος, η Νάξος, η Σαντορίνη, η Λήμνος, η Κάλυμνος, η Θάσος, η Μύκονος, η Πάρος και η Αίγινα.

Ανοίγει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια για τις ηλικίες 40 ως 44 ετών…

Την Παρασκευή (21/5) αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τις ηλικίες από 40 ως 44 ετών με όλα τα εμβόλια.

Το άνοιγμα της πλατφόρμας για τις ηλικίες 40 ως 44 ετών με όλα τα εμβόλια, ανακοίνωσε ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ταυτόχρονα όπως σημείωσε ο ίδιος: «Σήμερα έγιναν 90.000 εμβολιασμοί και θα κλείσουμε με περίπου 110.000 εμβολιασμούς. Συνολικά έχουν γίνει 4.377.000 εμβολιασμοί.

Την πρώτη δόση έκαναν 2.817.000 πολίτες, ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης 26,8% και 1.615.000 πολίτες έχουν κάνει και τις δύο δόσεις, ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης 15,4%».

Θεοχάρης: Άγριο ράπισμα από δημοσιογράφο του BBC για εμβολιασμούς και τουρισμό

AstraZeneca εμβόλιο: Τα πάνω κάτω – Αποτελεσματικό 97% στην ινδική μετάλλαξη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβολιασμοί: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους άνω των 18 σε 19 νησιά – Ποιο εμβόλιο θα κάνουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.