ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβολιασμοί: Δεν έχουν τον Θεό τους – Ο Κικίλιας στήνει κινητές μονάδες για εμβολιασμούς έξω από εκκλησίες!

Ο Βασίλης Κικίλιας αποφάσισε να στήσει κινητές μονάδες εμβολιασμού έξω από Ιερούς Ναούς και απέδειξε για άλλη μια φορά πως δεν διαθέτει ίχνος σεβασμού προς την Εκκλησία και τους χριστιανούς.
Εμβολιασμοί: Δεν έχουν τον Θεό τους – Ο Κικίλιας στήνει κινητές μονάδες για εμβολιασμούς έξω από εκκλησίες!

Τα μέλη της κυβέρνησης απέδειξαν πως είναι θεομπαίχτες, με την άθλια συμπεριφορά τους προς την εκκλησία εδώ και 19 μήνες και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας το επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε πως από την προσεχή Κυριακή θα βρίσκονται -πιλοτικά – κινητές μονάδες εμβολιασμού, σε πλατείες έξω από ιερούς ναούς, ξεκινώντας από τις μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Τι συμπεράσματα μπορεί να βγάλει κανείς από την ωμή εκμετάλλευση της κυβέρνησης μιας ιερής στιγμής της καθημερινότητας του χριστιανού, δηλαδή τον εκκλησιασμό του, προκειμένου να προωθηθεί η εμβολιαστική καμπάνια;

Ο πιστός πηγαίνει στη Θεία Λειτουργία τις Κυριακές για να αναπέμψει δοξολογία προς τον Θεό με το υπόλοιπο ποίμνιο, να προσευχηθεί, να ακούσει λόγο Θεού, να κοινωνήσει, να αποκοπεί για λίγες ώρες από τα εγκόσμια για να ασχοληθεί με τα υπερκόσμια. Και θα είναι υποχρεωμένος, εξερχόμενος από την εκκλησία να πέφτει πάνω σε κινητές μονάδες που θα περιμένουν «πελατεία»;

Δεν σέβονται τίποτα πια αυτοί οι πολιτικοί;

Υποτιμούν τη νοημοσύνη των χριστιανών; Αν κάποιος πιστός έχει αποφασίσει να εμβολιαστεί, θα περιμένει να το κάνει… εξερχόμενος από τον ιερό ναό; Τι δουλειά έχει μια κινητή μονάδα εμβολιασμού έξω από μια εκκλησία; Θα την έχει… στημένη το υγειονομικό προσωπικό, όπως κάνουν οι… μάρτυρες του Ιεχωβά έξω από τους σταθμούς του μετρό για να προσηλυτίσουν κόσμο;

Αν είναι τόσο απεγνωσμένοι για να εμβολιάσουν κόσμο, ας φροντίσουν να φανούν πιο πειστικοί στο λαό, με καλύτερη ενημέρωση και όχι με υποτιμητικές τακτικές, όπως το να «κυνηγούν» τους χριστιανούς έξω από τους ιερούς ναούς.

Γιατί δεν στέλνουν κινητές μονάδες εμβολιασμού έξω από τράπεζες; Έξω από σουπερ μάρκετ; Τι διεστραμμένη προκατάληψη είναι αυτή που έχουν για τις εκκλησίες και τους χριστιανούς; Πέρυσι οι χριστιανοί εξερχόμενοι από τους ναούς έρχονταν αντιμέτωποι με λασπολόγους ρεπόρτερ, φέτος με υγειονομικά κλιμάκια!

Ο Βασίλης Κικίλιας που θεωρούσε «δήθεν γιορτή» τα Χριστούγεννα, προσβάλλει με την στάση του για άλλη μια φορά την Εκκλησία. Δεν δείχνει ίχνος σεβασμού στην ιερότητα του Εκκλησιασμού. Ο Ορθόδοξος πιστός βγαίνοντας από την εκκλησία μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, εξακολουθεί να έχει μέσα του την κατάνυξη και τη Χάρη που έχει πάρει από τον εκκλησιασμό και τη Θεία Κοινωνία.

Δεν έχει καμία όρεξη βγαίνοντας, να σκοντάφτει πάνω σε κινητά κλιμάκια, απεσταλμένα από τον προκλητικό υπουργό Υγείας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβολιασμοί: Δεν έχουν τον Θεό τους – Ο Κικίλιας στήνει κινητές μονάδες για εμβολιασμούς έξω από εκκλησίες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.