ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλιο 25-29: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Το ραντεβού για το εμβόλιο για τις ηλικίες 25-29 σε λίγες μέρες θα μπορεί να κλειστεί, καθώς η σχετική πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει στις 10 Ιουνίου.
Εμβόλιο 25-29: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Το ραντεβού για το εμβόλιο για τις ηλικίες 25-29 σε λίγες μέρες θα μπορεί να κλειστεί, καθώς η σχετική πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει στις 10 Ιουνίου.

Έφτασε η ώρα και για τους μιλένιαλ, με την πλατφόρμα για το εμβόλιο για ηλικίες 25-29 να ανοίγει την προσεχή Πέμπτη, στις 10 Ιουνίου, με τα τρία διαθέσιμα σκευάσματα.

Πριν από μερικές ημέρες είχε ανοίξει η πλατφόρμα για να κλείσουν οι νέοι άνω των 18 το ραντεβού τους για τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού με το σκεύασμα της Johnson & Johnson και αμέσως έγιναν ανάρπαστα.

Μάλιστα όπως τόνισε ο Μάριος Θεμιστοκλέους κατά τη σημερινή ενημέρωση, παρατηρείται πίεση στα ραντεβού για εμβολιασμό, με την Αττική να έχει 100% (!) κλεισμένα ραντεβού στα σκευάσματα των Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson.

Επίσης ανακοίνωσε πως θα ανοίξουν επιπλέον ραντεβού για τα τέλη Ιουνίου και τις αρχές Ιουλίου στα τρία προαναφερθέντα σκευάσματα, ώστε να κλείσουν περισσότεροι πολίτες, ενώ σημείωσε πως από την Πέμπτη 10/06 ανοίγει η πλατφόρμα για ραντεβού των ατόμων ηλικίας 25-29 ετών και με τα τρία αυτά εμβόλια, δηλαδή Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φονικό στην Κέρκυρα: Τα τρία σημειώματα που άφησε ο δράστης – Τι έγραφαν

Γλυκά Νερά: Σάλος με τη δημοσιοποίηση των δεδομένων της Καρολάιν από την ψυχολόγο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβόλιο 25-29: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!