ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλιο: Αυτοί είναι οι χώροι που οι εμβολιασμένοι για Κορονοϊό θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα!

Ποια είναι τα προνόμια, όσων κάνουν τις δύο δόσεις του εμβολίου, η την μία στα μονοδοσικά.
Εμβόλιο: Αυτοί είναι οι χώροι που οι εμβολιασμένοι για Κορονοϊό θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα!

Εμβόλιο: Ποια είναι τα προνόμια, όσων κάνουν τις δύο δόσεις του εμβολίου, η την μία στα μονοδοσικά.

Εμβόλιο: O εμβολιασμός στο σπίτι δεν θα αργήσει να αρχίσει. Την ίδια ώρα θέμα συζήτησης είναι ποια προνόμια θα έχουν, όσοι κάνουν τις δύο δόσεις του εμβολίου, η αυτήν των μονοδοσικών.

Η κυβέρνηση τονίζει, πως θέλει να δώσει προνόμια σε όσους εμβολιαστούν, ώστε να το πράξουν όσο περισσότεροι γίνεται, για να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή ανοσία, ενόψει του Φθινοπώρου.

Παράλληλα υπάρχουν και οι σκέψεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό, σε συγκεκριμένους κλάδους, όπως στους εργαζόμενους, στην υγεία.

Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημες εξαγγελίες και ένα θέμα είναι οι κοινωνικές διακρίσεις, σε μία τέτοια περίπτωση, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ήδη οι κυβερνόντες έχουν σχεδιάσει το πρώτο πακέτο των προνομίων. Έτσι θα υπάρξει σταδιακή άρση για όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι, σε κάποιους τομείς, από τον Ιούλιο.

Η μία αναμένεται να είναι η άρση των απαγορεύσεων σε χώρους ψυχαγωγίας, όπως είναι τα θέατρα, οι συναυλίες, τα σινεμά, τα γήπεδα αλλά και τα κέντρα διασκέδασης.

Η τελική ημερομηνία όμως που θα μπορούν να δοθούν αυτά τα προνόμια, θα εξαρτηθεί από το πότε τα εμβόλια θα είναι προσβάσιμα σε όλους τους πολίτες. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τα μέσα περίπου του Ιουλίου.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται περισσότερες εξελίξεις αναφορικά με το που θα καταλήξει ο κυβερνητικός σχεδιασμός και με το τι θα αποφανθεί η επιτροπή ειδικών.

Ακόμη ο υφυπουργός παρά το πρωθυπουργώ Ακης Σκέρτσος, σημείωσε πως από την 1η Ιουλίου, οι εμβολιασμένοι δεν θα χρειάζεται να κάνουν self testing. Ενώ τα περιοριστικά μέτρα θα ισχύουν μόνο για τους ανεμβολίαστους.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνέδριο για τη Γονιμότητα: Ψευτοδικαιωματιστές διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, επειδή «είναι μεσαίωνας» το να μην αφήνεις τη χώρα σου να πεθάνει!

EURO 2020: Αυτή είναι η πληθωρική Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ του Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

ΠΑΟΚ: Δεν… ψήνεται ο Γκαρσία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβόλιο: Αυτοί είναι οι χώροι που οι εμβολιασμένοι για Κορονοϊό θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.