ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης ισχυρίζεται ότι βρίσκεται κοντά στο εμβόλιο

Δείτε την επιστολή της
Κορονοϊός: Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης ισχυρίζεται ότι βρίσκεται κοντά στο εμβόλιο

Εμβόλιο κορονοϊού: Μία καθηγήτρια βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με ειδικότητα στην ανοσιολογία ισχυρίζεται ότι βρίσκεται κοντά σε αυτό!

«Φαίνεται πως έχει αναπτύξει με την ερευνητική της ομάδα εμβόλιο κατά του κορονοϊού, το οποίο όμως… προσκρούει στο ότι… δεν περιέχει φαρμακευτική ουσία, οπότε οι φαρμακευτικές εταιρίες δεν δείχνουν ενδιαφέρον.

Η κ. Αθανασάκη, με επιστολή της στον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, ζητά χρηματοδότηση ύψους 80.000 έως 100.000 ευρώ, προκειμένου να τελειοποιηθεί και να εφαρμοστεί το εξατομικευμένο εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό.

«Είμαστε πρωτοπόροι, αλλά επειδή η τεχνολογία που προτείνουμε δεν περιλαμβάνει «φάρμακο», οι εταιρίες δεν δείχνουν το απαραίτητο ενδιαφέρον», επισημαίνει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η καθηγήτρια.

«… από τον Ιανουάριο, όταν παρουσιάστηκαν τα πρώτα κρούσματα στην Κίνα είπα ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. Δυστυχώς, κανείς δεν με άκουσε, παρ’ όλες τι προσπάθειές μου μέχρι σήμερα», προσθέτει.

Και η επιστολή της κ. Αθανασάκη καταλήγει με έκκληση στην αγωνιστική, όπως αναφέρει, Κρήτη να πρωτοπορήσει και να δεχτεί να μπει στην εφαρμογή του εμφυτεύσιμου εμβολίου που αναπτύσσουμε την τελευταία 10ετία, καθώς και να βοηθήσει στην έρευνα για τη θεραπευτική αντιμετώπιση των νοσούντων από τον ιό.

Ας δείξει η Κρήτη ότι και πάλι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, όχι μόνο αστυνομεύοντας την απαγόρευση της κυκλοφορίας, αλλά προσφέροντας πραγματικές λύσεις στην ανθρωπότητα».

Αναλυτικά η επιστολή της καθηγήτριας του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στον Περιφερειάρχη…

Πηγή: parakritika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης ισχυρίζεται ότι βρίσκεται κοντά στο εμβόλιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.