ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλιο: Νέα συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου σήμερα (2/10) στις 18:00 στο Πάρκο Ελευθερίας

Νέα μεγάλη συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας θα λάβει μέρος σήμερα στις 18:00 το απόγευμα στο Πάρκο Ελευθερίας δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής.
Εμβόλιο: Νέα συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου σήμερα (2/10) στις 18:00 στο Πάρκο Ελευθερίας

Εμβόλιο: Η συγκέντρωση οργανώνεται από υγειονομικούς και εργαζόμενους σε αναστολή οι οποίοι είναι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Ένα ηχηρό μήνυμα θα προσπαθήσουν να στείλουν οι συμμετέχοντες προς την Κυβέρνηση που έχει επιβάλει το εμβόλιο στις υγειονομικές ομάδες. Άτομα που έχουν χάσει τη δουλειά τους λόγω της επιβολής αυτής, εργαζόμενοι σε αναστολή αλλά και όσοι δεν συμφωνούν με την υποχρεωτικότητα των εμβολίων θα λάβουν μέρος στη συγκέντρωση.

Στο πλευρό τους θα έχουν και επιστήμονες οι οποίοι θα μιλήσουν με τεκμηριωμένες απόψεις για την λάθος επιλογή του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Το συντονιστικό όργανο Υγειονομικών από 24 Νοσοκομεία/Δομές Υγείας της Αττικής και του ΕΚΑΒ καλεί Υγειονομικούς, Εκπαιδευτικούς, Ένστολους, Δημόσιους και Ιδιωτικούς Υπάλληλους αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να εκφράσει την αντίθεση του προς τα μέτρα της Κυβέρνησης σε ανοικτή συγκέντρωση.

Η Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα στο Πάρκο Ελευθερίας δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι ο κύριος Παύλος Γεώργιος, Πανεπιστημιακός Καθηγητής Φυσικής και Φιλοσοφίας, ο κύριος Οικονόμου Παντελής, Γενικός Ιατρός και ο κύριος Βασσάρας Αλέξανδρος, Ιατρός Ειδικευόμενος Νευρολογίας νοσοκομείο Παπαγεωργιου MSC Νευροανοσολογίας.

Η ανακοίνωση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κλείνει με το «Να είστε όλοι εκεί».

εμβόλιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβόλιο: Νέα συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου σήμερα (2/10) στις 18:00 στο Πάρκο Ελευθερίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.