Εμβόλιο: Το παράδειγμα κατά της υποχρεωτικότητας που πάγωσε τους δημοσιογράφους

Το παράδειγμα από την επεμβατική καρδιολογία κατά της υποχρεωτικότητας που πάγωσε το πάνελ.

Εμβόλιο: Το παράδειγμα κατά της υποχρεωτικότητας που χρησιμοποίησε ο κ. Αργύρης Νταλιάνης, επεμβατικός καρδιολόγος στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρας», κλινικός υπεύθυνος του γραφείου καρδιακής ανεπάρκειας και μέλος του συντονιστικού οργάνου τριάντα μίας δομών υγείας του νομού Αττικής καθώς και του ΕΚΑΒ Αττικής κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, πάγωσε τους δημοσιογράφους.

Ο κ. Αργύρης Νταλιάνης, μιλώντας στο Rise και τους δημοσιογράφους Βασίλης Ταλαμάγκα και Μιχάλη Παπαδόπουλο χρησιμοποίησε ένα παράδειγμα από την επεμβατική καρδιολογία που ασκεί το οποίο… πάγωσε το πάνελ.

Συγκεκριμένα ο κ. Νταλιάνης επικαλέστηκε κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού το παράδειγμα ασθενών του οι οποίοι αρνούνται να ακολουθήσουν τις ιατρικές συμβουλές του και να κάνουν μία επέμβαση καρδιάς.

Τι θα γίνει όμως αν οι ασθενείς αυτοί πάθουν κάποιο έμφραγμα και προκαλέσουν πολύνεκρο δυστύχημα ενώ οδηγούν;

Ισχύει γι αυτούς τους ασθενείς η μη υποχρεωτικότητα της ιατρικής πράξης (σ.σ. και ας κινδυνεύουν συνάνθρωποί μας) αλλά δεν έχουν το ίδιο δικαίωμα όσοι δηλώνουν σκεπτικιστές στα εμβόλια;

Όπως είπε ο κ. Νταλιάνης, ο ίδιος δεν έχει αποφύγει κανένα εμβόλιο έως τώρα ενώ τόνισε πως έχει κάνει «ακόμα και το εμβόλιο του κίτρινου πυρετού, με πολλές περισσότερες παρενέργειες από αυτό του κορονοϊού».

«Πρέπει να φύγουμε από τον διαχωρισμό εμβολιασμένος μη εμβολιασμένος και να πάμε στο ανοσοποιημένος Vs μη ανοσοποιημένος», υπογράμμισε.

Εμβόλιο: Το παράδειγμα κατά της υποχρεωτικότητας που πάγωσε τους δημοσιογράφους