ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lamanif: Κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει κάποιον που του μοιάζει να περπατά στην Τσιμισκή

Ένα νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, που δείχνει κάποιον που μοιάζει με τον ράπερ Lamanif στην Τσιμισκή!
Lamanif: Κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει κάποιον που του μοιάζει να περπατά στην Τσιμισκή

Ένα νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, που δείχνει κάποιον που μοιάζει με τον ράπερ Lamanif στην Τσιμισκή!

Το μεσημέρι της Τετάρτης κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με την υποσημείωση ότι σε αυτό εμφανίζεται ο ράπερ Lamanif που αγνοείται.

Το βίντεο τραβήχτηκε στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δείχνει δύο νεαρούς να περπατούν στο πεζοδρόμιο. Ομολογουμένως ο ένας από τους δύο έχει κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά με τον ράπερ.

Δεν μπορεί να διαπιστωθεί με ακρίβεια αν το άτομο που φαίνεται στο βίντεο είναι ο Lamanif. Επίσης δεν είναι γνωστό το πότε έχει τραβηχτεί το βίντεο.

Εκδόθηκε silver alert

Μάλιστα εκδόθηκε ειδοποίηση silver alert για τον Lamanif. Το όνομά του είναι Λάμπρος Μανιφάβα. Είναι 24 ετών. Εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν με άσπρα μανίκια, κίτρινο φούτερ και μαύρο παντελόνι με κίτρινη γραμμή στο πλάι. Φέρει τατουάζ στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα ο ίδιος ο μουσικός ανέβασε βίντεο στα social media αποχαιρετώντας φίλους, γνωστούς και εχθρούς, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα αυτοκτονήσει.

Το βίντεο ανέβηκε στο Instagram του μετά τη 1 το βράδυ της Δευτέρας και οι Αρχές ενημερώθηκαν για αυτό νωρίς το πρωί, ενώ τη νύχτα υπήρξε κινητοποίηση από τους χρήστες της πλατφόρμας κοινοποιώντας το βίντεο και ζητώντας άμεση παρέμβαση των Αρχών για να τον αποτρέψουν.

Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Lockdown – Αττική: Όλες οι αλλαγές – Ποια καταστήματα μένουν ανοιχτά (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lamanif: Κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει κάποιον που του μοιάζει να περπατά στην Τσιμισκή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.