Ενεργοί Μπαμπάδες - Μαρία Σολωμού: «Κάθε παιδί δικαιούται και τους δυο γονείς»

Η ΑΜΚΕ «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού» εξακολουθεί να συγκεντρώνει τις φωνές επωνύμων, αναγνωρίσιμων, ευαισθητοποιημένων Ελλήνων από όλους τους χώρους.

Η ΑΜΚΕ «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού» εξακολουθεί να συγκεντρώνει τις φωνές επωνύμων, αναγνωρίσιμων, ευαισθητοποιημένων Ελλήνων από όλους τους χώρους.

Ενεργοί Μπαμπάδες: Με συνέπεια και αφοσίωση στο έργο και την αποστολή της για εμπέδωση του μηνύματος της αναγκαιότητας για την μεταρρύθμιση του Δικαίου των σχέσεων γονέων και τέκνων συνεχίζει τη δράση της προς την κατεύθυνση της κατά τεκμήριο νόμου ισότητας των γονέων ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους έναντι των παιδιών τους.

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού, μέσα από τηλεοπτικό μήνυμά της και κυρίως υπό την ιδιότητα του γονέα, ενώνει την φωνή της με την δική μας και συντάσσεται με το δίκαιο αίτημα των παιδιών για κοινή γονική ανατροφή.

Κάθε παιδί έρχεται στον κόσμο από δύο γονείς, και δικαιούται να τους έχει, ανεξάρτητα του εάν συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο νομικό δεσμό. Στην γονική αγάπη δεν υπάρχουν αντίπαλες «ομάδες», μα το κοινό ενδιαφέρον των γονέων για την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών τους.

Η νομιμότητα, η θεωρία των ατομικών δικαιωμάτων, η επιστήμη και η απτή πραγματικότητα επιτάσσουν να θεσπιστεί η Συνεπιμέλεια, του ίσου χρόνου μεταξύ των γονέων και της εναλλασσόμενης κατοικίας.

ΑΜΚΕ Ενεργοί Μπαμπάδες: Στο νέο μας σποτ πρωταγωνιστεί ο η ηθοποιός Μαρία Σολωμού.

Τα παιδιά έχουν ανάγκη και δικαιούνται να ανατρέφονται εξίσου και από τους δύο γονείς μετά από έναν χωρισμό με ίσο χρόνο στις δύο οικίες των γονέων τους εφόσον αυτοί είναι επαρκείς στον γονικό τους ρόλο.