ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωθείτε: Από 1η Νοεμβρίου αλλάζουν τα δρομολόγια του μετρό

Τι αλλάζει στα δρομολόγια
Ενημερωθείτε: Από 1η Νοεμβρίου αλλάζουν τα δρομολόγια του μετρό

Αλλάζουν από Πέμπτη 1η Νοεμβρίου τα δρομολόγια του Μετρό με κατεύθυνση από και προς το αεροδρόμιο.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται πλέον μεταξύ των σταθμών Δουκίσσης Πλακεντίας και Αεροδρόμιο αντί για όλη τη γραμμή 3 (Αγία Μαρίνα – Αεροδρόμιο).

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

Σας γνωρίζουμε ότι από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 οι συρμοί του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» θα ξεκινούν (κάθε 00:25 και 00:55 της ώρας) αποκλειστικά και μόνον από το σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».

Ομοίως οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:00 και 00:30 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους  στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας». 

Ως εκ τούτου οι επιβάτες με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα πρέπει να κατευθύνονται στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας», όπου και θα μετεπιβιβάζονται στους  αεροδρομιακούς συρμούς Μετρό.

Παράλληλα οι επιβάτες του Μετρό που προέρχονται από το αεροδρόμιο ή από κάποιο ενδιάμεσο σταθμό της γραμμής του προαστιακού, θα μετεπιβιβάζονται το σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» σε άλλον συρμό του Μετρό για τη μετάβασή τους  στο υπόλοιπο δίκτυο της ΣΤΑΣΥ.

Ο Τραμπ δεν ξέρει να κλείσει μια ομπρέλα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενημερωθείτε: Από 1η Νοεμβρίου αλλάζουν τα δρομολόγια του μετρό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.