ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωθείτε! Ποια σχολεία της χώρας θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά

Δείτε αναλυτικά
Ενημερωθείτε! Ποια σχολεία της χώρας θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Τετάρτη αρκετά σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που έφερε μαζί του ο Τηλέμαχος.

Πιο αναλυτικά, καθώς σε ορισμένες περιοχές υπάρχει παγετός αλλά και πυκνή χιονόπτωση τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη είναι τα εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Δήμος Γαλατσίου – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία.Ανοικτοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου

Δήμο Καισαριανής – Μετά την εισήγηση του Δ/ντη του 2ου Δημοτικού σχολείου Καισαριανής, τα μαθήματα στο 2ο Δημοτικό σχολείο Καισαριανής θα ξεκινήσουν στις 10.00 πμ. Σε κάθε περίπτωση οι γονείς να επικοινωνήσουν το πρωί με το σχολείο γιατί υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να εφαρμοστεί το μέτρο διακοπής λειτουργίας του.

Δήμος Αθηναίων – α) Αναστολή της λειτουργίας των 38ου και 120ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, καθώς και του 4ου Νηπιαγωγείου στην οδό Κόκκερελ 14, β) Τα 24ο ΓΕΛ και 24 Γυμνάσιο Αθηνών στην οδό Σούκα 3, θα έχουν έναρξη της λειτουργίας τους στις 10:00 το πρωί, γ) το 45ο δημοτικό Σχολείο Αθηνών, που βρίσκεται στην οδό Πυθίας 38

Όλα τα υπόλοιπα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Βαθμίδας καθώς και οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής
Δήμος Μαραθώνα – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν έχουμε ενημέρωση για παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Δήμος Διονύσου – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν έχουμε ενημέρωση για παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Δήμος Ωρωπού – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί
Δήμος Αχαρνών – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν έχουμε ενημέρωση για παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ.
Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου – Δ.Κ.Πικερμίου – Έναρξη μαθημάτων στις 9:30 π.μ.
Δήμος Παλλήνης – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ. για όλα τα σχολεία, τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς
Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής
Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας – Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δ.Ε. Βιλίων και Ερυθρών
Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών
Δήμος Πεντέλης – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου
Δήμος Κηφισιάς – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου
Δήμος Αμαρουσίου – Κλειστά όσα σχολεία βρίσκονται στις περιοχές Αναβρύτων και Ν. Λέσβου. Όλα τα υπόλοιπα σχολεία θα λειτουργήσουν ανοίγοντας στις 10.00 πμ. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δήμος Χαλανδρίου – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ. και έναρξη λειτουργίας παιδικών σταθμών του δήμου στις 10:00 π.μ.
Δήμος Παπάγου-Χολαργού – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ. – Οι παιδικοί σταθμοί του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά
Δήμος Βριλησσίων – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου
Δήμος Αγίας Παρασκευής – Τα σχολεία και όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά, με έναρξη στις 10:00πμ.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ

Δήμος Ορεστιάδας

Τη διακοπή των μαθημάτων στις 9 Ιανουαρίου 2019 ημέρα Τετάρτη, στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ορεστιάδας μόνο της πρωινής ζώνης, λόγω ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού, ώστε να μην διακινδυνεύσει η ασφάλεια κανενός μαθητή.

Δήμος Θάσου

Τη διακοπή των μαθημάτων την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 σε όλες τις σχολικές μονάδες του νησιού, τόσο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Παιδικούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία), όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια), λόγω του παγετού και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου Θάσου.

Δήμος Σαμοθράκης

Τη διακοπή των μαθημάτων στις 09/1/2019 σε όλες τις μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού, στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και στον Παιδικό Σταθμό Σαμοθράκης, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν κατά τις απογευματινές και πρώτες πρωινές ώρες που δημιουργούν μεγάλες πιθανότητες ατυχημάτων.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης

Στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, κλειστό θα παραμείνει το 25ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου, ενώ οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του δήμου λειτουργούν κανονικά.

Στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις δημοτικές ενότητες Πυλαίας και Πανοράματος, με εξαίρεση το Λύκειο Πανοράματος όπου διαπιστώθηκε βλάβη στο σύστημα υδροδότησης και απαιτείται αποκατάσταση. Επίσης, κλειστό, για προληπτικούς λόγους, θα παραμείνει και το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων.

Ο δήμος Βόλβης ανακοίνωσε πως δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης όλα τα σχολεία στους δήμους Ωραιοκάστρου και Χαλκηδόνας με απόφαση δημάρχων για την ασφάλεια των μαθητών.Για τα σχολεία στη δημοτική ενότητα Χορτιάτη η διοίκηση του δήμου αποφάσισε με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών, λόγω και του συνεχιζόμενου παγετού, αλλά και της πρόβλεψης της ΕΜΥ για τη συνέχιση της κακοκαιρίας να παραμείνουν κλειστά. Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον Χορτιάτη, το Ασβεστοχώρι, την Εξοχή και το Φίλυρο.

Κλειστά τα σχολεία θα παραμείνουν και στον δήμο Θερμαϊκού λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων των προηγούμενων ημερών. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), που θα ανοίξουν ταυτόχρονα με τα σχολεία.

Ανοικτοί, ωστόσο, θα παραμείνουν αύριο όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου.

Ο δήμος Λαγκαδά, ανακοίνωσε ότι λόγω του συνεχιζόμενου ισχυρού παγετού που επικρατεί και για την ασφάλεια των μαθητών, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά.

Στον δήμο Θέρμης, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Περιστεράς, του Κ.Σχολαρίου, της Καρδίας, του Πλαγιαρίου και του Τριλόφου με απόφαση δημάρχου.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Θέρμης. Ανοιχτό θα είναι το 2ο ΓΕΛ Μίκρας και τα υπόλοιπα σχολεία στις δημοτικές ενότητες Θέρμης.

Τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν στα Πεύκα του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Εξαιτίας του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών δεν θα λειτουργήσουν τα σχολικά συγκροτήματα σε όλους τους δήμους της περιφερειακής ενότητας Πιερίας.

Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής

Ο δήμος Πολυγύρου Χαλκιδικής ανακοίνωσε πως αύριο Τετάρτη η προσέλευση των μαθητών μπορεί να γίνεται έως τις 9:30 το πρωί, λόγω του παγετού στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων. Μαθήματα δεν θα πραγματοποιηθούν στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία της παραλιακής ζώνης του δήμου (Όλυνθος, Γερακινή Καλύβες, Ορμύλια, Μεταμόρφωση).

Κλειστά ακόμη θα παραμείνουν τα σχολεία και στους Δήμους Κασσάνδρας και Αριστοτέλη.

Λόγω της παρατεινόμενης κακοκαιρίας κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς.

Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας

Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία στον δήμο Βέροιας για λόγους ασφάλειας μαθητών και διδασκόντων.

Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Στον δήμο Έδεσσας κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, αντίθετα κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί της πόλης.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τα σχολεία Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων Βελβεντού και Βοΐου θα παραμείνουν κλειστά, με απόφαση των δημάρχων.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, κλειστά θα παραμείνουν με αποφάσεις των δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών.

Στον Δήμο Φλώρινας οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών με απόφαση των δημάρχων Γρεβενών και Δεσκάτης οι σχολικές μονάδες δεν θα λειτουργήσουν.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, τέλος, με απόφαση των δημάρχων Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα παραμείνουν επίσης κλειστά.

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019. Ο Βρεφικός και οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δήμος Ιωαννιτών

Αύριο το πρωί θα αποφασιστεί το κλείσιμο ή όχι των σχολικών μονάδων στο Δήμο Ιωαννιτών.

Δήμος Ζαγορίου

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία (Πάπιγκο και Μηλιωτάδες) στο Δήμο Ζαγορίου. Σχετική απόφαση, να μην λειτουργήσουν για δεύτερη μέρα (κλειστά ήταν και την Τρίτη ), υπέγραψε ο Δήμαρχος Βασίλης Σπύρου λόγω του χιονιού και του παγετού.

Δήμος Γ. Καραϊσκάκη

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και την Τετάρτη 9/1, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, του παγετού και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στις μετακινήσεις.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Με απόφαση των δημάρχων Αργιθέας, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Σοφάδων, Μουζακίου και Παλαμά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου λόγω του πολύ ισχυρού παγετού και της πρόβλεψης για νέα χιονόπτωση.

Οι παιδικοί σταθμοί των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη ορισμένα σχολεία του νομού, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη όλα τα σχολεία των δήμων Ελασσόνας και των Φαρσάλων.

Στον δήμο Τεμπών κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά σχολεία Καλλιπεύκης, Αιγάνης και Αμπελακίων, καθώς επίσης και τα νηπιαγωγεία Αμπελακίων και Αιγάνης.

Τα σχολεία στους υπόλοιπους δήμους του νομού θα λειτουργήσουν κανονικά.

Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Δήμος Τρικκαίων

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Τρικκαίων επισημαίνει ότι αύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου,τα μαθήματα σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια θα αρχίσουν στις 10:00 το πρωί. Οι μαθητές/τριες που χρησιμοποιούν λεωφορεία των ΚΤΕΛ, μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία των δύο εταιρειών (2431076650 για το αστικό και 2431073130 για το υπεραστικό), καθώς ήδη έχει υπάρξει συνεννόηση για τροποποίηση των δρομολογίων.

Δήμος Μετεώρων

Από τον δήμο Μετεώρων έγινε γνωστό, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ότι αύριο Τετάρτη, δεν θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών στην περιοχή με αποτέλεσμα τον ισχυρό παγετό. Για τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Δήμος Πύλης

Με απόφαση του δημάρχου Πύλης αύριο Τετάρτη δεν θα λειτουργήσουν, λόγω παγετού, όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου -πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης- καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, εφιστάται η προσοχή στους διευθυντές των σχολικών μονάδων για τυχόν βλάβες στη θέρμανση, στην ύδρευση και την άμεση αποκατάστασή τους, ώστε να υπάρχει απάλειψη των προβλημάτων.

Δήμος Φαρκαδόνας

Αύριο Τετάρτη δεν θα λειτουργήσει κανένα νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο ούτε οι παιδικοί σταθμοί στον δήμο Φαρκαδόνας, σύμφωνα με απόφαση της αντιδημαρχίας Παιδείας, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που επικρατεί στην περιοχή.

ΙΟΝΙΟ

Δήμος Λευκάδας

Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών που καθιστούν δυσχερή την πρόσβαση και την παραμονή των μαθητών, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα αύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στα εξής σχολεία του Δήμου Λευκάδας:

1. Νηπιαγωγείο Σφακιωτών.

2. Νηπιαγωγείο Καρυάς.

3. Δημοτικό Σχολείο Σφακιωτών.

4. Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Καρυάς.

Επίσης για το Νηπιαγωγείο του Αγίου Πέτρου η ώρα προσέλευσης των μαθητών θα γίνει στις 9:30 π.μ..

ΑΙΓΑΙΟ

Δήμος Άνδρου

Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών, του Δήμου Άνδρου την Τετάρτη 09-01-2019.

Δήμος Νάξου

Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί σε όλες τις Δημοτικές, Τοπικές και Νησιωτικές Κοινότητες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 δεν θα λειτουργήσουν.

ΚΡΗΤΗ

Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου

Δήμος Αμαρίου

Στον νομό Ρεθύμνου, ο Δήμος Αμαρίου ανακοίνωσε πως αύριο, Τετάρτη 9/1, δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα κατά τη μεταφορά μαθητών και εκπαιδευτικών.

Δήμος Ανωγείων

Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία των Ανωγείων και αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, με απόφαση του Δημάρχου Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργη.

Δήμοι Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου

Αναμένεται εντός της ημέρας και η απόφαση για τους Δήμους Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου.

Δήμος Ρεθύμνου

Στο Δήμο Ρεθύμνου με απόφαση του τμήματος παιδείας ανακοινώθηκε πως έπειτα από τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν αύριο κανονικά.

Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο και τα σχολεία του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη, καθώς η χιονόπτωση είναι πυκνή και συνεχής.

Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου

Δήμος Ηρακλείου

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κρήτης κ.Τερζάκης στο neakriti.gr, την Τετάρτη 9/1, δεν πρόκειται να λειτουργήσει ούτε και το 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, εξαιτίας λειτουργικών προβλημάτων που σχετίζονται με τη θέρμανση.

Επίσης αποφασίστηκε η διακοπή των μαθημάτων στο Δημοτικό Σχολείο Δαφνών Ηρακλείου την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιούνται για την αποκατάσταση βλάβης του καυστήρα.

Δήμος Βιάννου

Αναφορικά με το Δήμο Βιάννου, οι πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν πως τα σχολεία που δεν άνοιξαν σήμερα, Τρίτη, θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη λόγω της κακοκαιρίας.

Στον δήμο Θηβαίων όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν αύριο από τις 10:00 π.μ., εκτός από τα Νηπιαγωγεία Καπαρελλίου, Μελισσοχωρίου και Πλαταιών, το Δημοτικό Σχολείο Πλαταιών και το ΕΕΕΕΚ Λουτουφίου, που θα παραμείνουν κλειστά. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Από τις 9:00 το πρωί θα λειτουργήσουν τα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Λεβαδέων.

Δεν θα λειτουργήσουν επίσης τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία σε Στείρι, Ακραίφνιο και Κόκκινο.

Στην υπόλοιπη Βοιωτία όλα τα σχολεία θα είναι κλειστά στο δήμο Τανάγρας στο Κυριάκι, στην Αγία Τριάδα και στην Αράχωβα, ενώ στο Δίστομο θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί και κλειστό θα παραμείνει το νηπιαγωγείο.

Κλειστά θα είναι και τα σχολεία στον Δήμο Δομοκού

Στο Δήμο Λαμιέων, όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά, ενώ αναμένεται νεότερη απόφαση για το Γυμνάσιο και Λύκειο Υπάτης το οποίο δε λειτούργησε την Τρίτη.

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λοκρών (και οι Παιδικοί Σταθμοί) και του Δήμου Μακρακώμης.

Στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη ΔΚ Αμφίκλειας, ενώ αντίστοιχα μετά τις 9:30′ θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Κάτω Τιθορέα και Ελάτεια.

Στην Ευρυτανία, τα σχολεία των Δήμων Καρπενησίου και Αγράφων, θα λειτουργήσουν μετά τις 9:00′ το πρωί.

Στη Φωκίδα, θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια, ενώ κλειστά θα είναι τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά, στις Κοινότητες Δελφών, Πολυδρόσου και Επταλόφου, καθώς και το Νηπιαγωγείο Γραβιάς.

Νομός Εύβοιας

Όλα τα σχολεία στο νομό Εύβοιας θα είναι κλειστά, εκτός από αυτά της Σκύρου, που θα λειτουργήσουν κανονικά

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΗΛΕΙΑ

Σύμφωνα με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Γιώργου Γεωργιόπουλου, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στις δημοτικές ενότητες Λασιώνος και Λαμπείας , καθώς και το δημοτικό σχολείο Κούμανι της δημοτικής ενότητας Φολόης, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της δημοτικής ενότητας Ανδρίτσαινας, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Ακόμη, θα παραμείνουν κλειστά το νηπιαγωγείο, το δημοτικό σχολείο και το γυμνάσιο Γουμέρου της δημοτικής ενότητας Ωλένης, του δήμου Πύργου.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, δεν θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά μαθητών που διαμένουν στις δημοτικές ενότητες Λασιώνος, Λαμπείας, Φολόης και Ανδρίτσαινας και φοιτούν σε σχολεία, όπως Ειδικά, ΕΠΑΛ κ.α., τα οποία λειτουργούν εκτός των προαναφερόμενων περιοχών.

Επίσης δεν θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά μαθητών που διαμένουν στις παραπάνω Δημοτικές Ενότητες και φοιτούν σε σχολεία (Ειδικά, ΕΠΑΛ κλπ) εκτός των παραπάνω Δημοτικών Ενοτήτων.

Κακοκαιρία Αττική:Πού λειτουργούν θερμαινόμενοι χώροι

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενημερωθείτε! Ποια σχολεία της χώρας θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.