ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοπλες δυνάμεις: Ηλεκτρονικά θα γίνεται η υποβολή αναβολής κατάταξης

Ηλεκτρονικά θα μπορεί να γίνεται πλέον η αίτηση αναβολή λόγω σπουδών στις ένοπλες δυνάμεις
Ένοπλες δυνάμεις: Ηλεκτρονικά θα γίνεται η υποβολή αναβολής κατάταξης

Ένοπλες δυνάμεις: Οι στρατεύσιμοι θα μπορούν ηλεκτρονικά πλέον να υποβάλουν αίτηση για αναβολή στράτευσης λόγω… σπουδών.

Οι στρατεύσιμοι θα μπορούν ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού τόπου του Νομικού Σώματος, να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης κατηγοριών αναβολών κατάταξης για λόγους σπουδών, όσοι από τους στρατευσίμους το επιθυμούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκία: Κανένα πρόβλημα! Με τα νέα μας drone διαλύουμε Rafale και F-35

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και ανταπόκρισης στην τρέχουσα ανάγκη λήψης μέτρων ενάντια στη διασπορά του νέου κορωνοϊού (Covid-19), όσοι επιθυμούν μπορούν πλέον να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση για τη χορήγηση των παρακάτω κατηγοριών αναβολής κατάταξης για λόγους σπουδών:

α. αναβολή λόγω σπουδών σε ανώτερη ή ανώτατη σχολή- Κέντρο Μεταλυκειακής εκπαίδευσης- Μεταπτυχιακό,

β. αναβολή λόγω σπουδών σε ΙΕΚ- Σχολή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης- Εσπερινό ΛύκειοΜεταλυκειακό έτος- τάξη μαθητείας ΕΠΑΛ ή Σ.Ε.Κ,

γ. αναβολή λόγω σπουδών σε Λύκειο- Σχολείο δεύτερης ευκαιρίας- Γυμνάσιο ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης και

δ. αναβολή ως υποψήφιος σπουδαστής ανώτερων ή ανώτατων σχολών. Για την είσοδο στην υπηρεσία απαιτείται η χρήση κωδικών taxisnet.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένοπλες δυνάμεις: Ηλεκτρονικά θα γίνεται η υποβολή αναβολής κατάταξης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.