ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοπλες δυνάμεις: Μια Σμηναρχία Μάχης… σαπίζει στα υπόστεγα της ΕΑΒ!

Ένοπλες δυνάμεις: Μια βόλτα στα υπόστεγα και τους διαδρόμους της ΕΑΒ προκαλεί σφίξιμο στο στομάχι και οργή ταυτόχρονα.
Ένοπλες δυνάμεις: Μια Σμηναρχία Μάχης… σαπίζει στα υπόστεγα της ΕΑΒ!

Ένοπλες δυνάμεις: Μια βόλτα στα υπόστεγα και τους διαδρόμους της ΕΑΒ προκαλεί σφίξιμο στο στομάχι και οργή ταυτόχρονα. Αυτή τη στιγμή 10 C-130, 17 Phantom F-4 και 3 ελικόπτερα Super Puma, βρίσκονται… παρκαρισμένα στις εγκαταστάσεις για εργασίες συντήρησης και κανείς δεν έχει να απαντήσει με ένα χρονοδιάγραμμα παράδοσης τους.

Ωστόσο τρέχει  σύμφωνα με το enikos.gr, η συμφωνία με το Ισραήλ για τα C-130,  μάλιστα, και τον ακριβή αριθμό των αεροσκαφών. Η πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Ισραήλ ξεκλείδωσε πολλές εναλλακτικές.

Οι μεθοδεύσεις από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κων/νο Φλώρο, σε συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη φέρνουν τις λύσεις που με αγωνία περιμένουν τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υπάρξει συμφωνία με το Ισραήλ για την άμεση μεταφορά εκεί τριών C-130 με  Πλοία  τα οποία θα υποστούν εκτεταμένο πρόγραμμα συντήρησης.

Ταυτόχρονα, τρέχουν οι διαδικασίες ώστε 3 μεταγωγικά του ιδίου τύπου να μπουν στα υπόστεγα του Κρατικού Εργοστασίου Αεροσκαφών (ΚΕΑ) της ΠΑ, προκειμένου να γίνουν επιτέλους όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης.

Ένοπλες δυνάμεις: Μια Σμηναρχία Μάχης …Σαπίζει στα υπόστεγα της ΕΑΒ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένοπλες δυνάμεις: Μια Σμηναρχία Μάχης… σαπίζει στα υπόστεγα της ΕΑΒ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.