ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων: Ανακοίνωση για τα επεισόδια στο ΣΕΦ

Για ανεξέλεγκτες διαστάσεις κάνουν λόγο οι αστυνομικοί
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων: Ανακοίνωση για τα επεισόδια στο ΣΕΦ

Ανακοίνωση για τα νέα επεισόδια στο ΣΕΦ εξέδωσαν οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, ενώ έκαναν λόγο και για τραυματισμό 5 αστυνομικών από βόμβες μολότοφ.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχουν λάβει πλέον τα επεισόδια και τα κρούσματα βίας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού, οδηγώντας τους αστυνομικούς να εκδώσουν ανακοίνωση για να γνωστοποιήσουν την κατάσταση.

Μάλιστα, μαζί με την ανακοίνωση οι αστυνομικοί, έδωσαν στη δημοσιότητα και μία φωτογραφία δύο τραυματισμένων συναδέλφων τους από ρίψεις μολότοφ.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:

«Δυστυχώς οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι από τη Συρία αλλά από το Σ.Ε.Φ. Ακόμα μια φορά που έδρασαν οι οργανωμένοι στρατοί των ομάδων εναντίον των συναδέλφων μας. Για να μη μείνει σε κανέναν η απορία, ο αγώνας έγινε κανονικά, αφού η ζωή του αστυνομικού μπροστά στα εκατομμύρια των ομάδων δεν έχει καμία σημασία. (2 τραυματίες της Υ.Α.Τ. και 3 της στατικής δύναμης). Εμείς θα καλέσουμε τα μέλη μας να κινηθούν νομικά, όπως και στο χθεσινό περιστατικό στην Πατησίων, εναντίον τόσο των φυσικών αυτουργών, αλλά και του κάθε φωτεινού παντογνώστη ο οποίος σχεδιάζει, παίζοντας τη ζωή μας κορώνα – γράμματα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων: Ανακοίνωση για τα επεισόδια στο ΣΕΦ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.