ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένωση Άθεων: M. Παρασκευή κάνουν «φανερό δείπνο» κρεατοφαγίας – Νομίζουν πως κάνουν «επανάσταση» θεοποιώντας τις κοιλιές τους!

Προκλητική και γραφική για άλλη μια χρονιά η Ένωση Άθεων, έχει μπερδέψει την «επανάσταση» με την καλοπέραση του στομαχιού.
Ένωση Άθεων: M. Παρασκευή κάνουν «φανερό δείπνο» κρεατοφαγίας – Νομίζουν πως κάνουν «επανάσταση» θεοποιώντας τις κοιλιές τους!

Σε έναν ακόμα «φανερό δείπνο» εξαχρείωσης και ηθικής κατάπτωσης προσκαλεί (και προκαλεί) τον κόσμο η Ένωση Άθεων, που εν μέσω αυστηρής νηστείας της Μεγάλης Εβδομάδας, τη Μεγάλη Παρασκευή οργανώνει «πάρτι» κρεατοφαγίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η δράση της Ένωσης Άθεων με την γραφικότητα που την διακρίνει, πλέον έχει γίνει περίγελος ακόμα και για σοβαρά σκεπτόμενους άθεους και αγνωστικιστές, που αντιμετωπίζουν αυτή τη φαρσοκωμωδία με θυμηδία.

Για ακόμη μια χρονιά τα μέλη της Ένωσης Άθεων αυτογελιοποιούνται, αφού προβαίνουν σε πράξεις μιας ανώριμης και ηλίθιας κόντρας με τα ήθη των αγίων ημερών. Μια συμπεριφορά που δεν συμβαδίζει όχι μόνο με ώριμους ανθρώπους, άλλα ούτε και με σχολιαρόπαιδα του δημοτικού.

Τα πρώτα 2 – 3 χρόνια που ξεκίνησαν αυτή τη βλακώδη μόδα ίσως έκαναν λίγο ντόρο (γιατί αυτό ακριβώς επιθυμούν να πετύχουν) άλλα πλέον έχει καταντήσει μια ξεχειλωμένη γελοιότητα, που περισσότερο ζημιά κάνει στο αθεϊστικό ρεύμα (που υποτίθεται πως πρεσβεύουν), παρά επιτυγχάνει το οτιδήποτε απέναντι στην Ορθοδοξία.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως τέτοια εμπάθεια, τέτοια ψύχωση και τέτοιος κομπλεξισμός ενάντια στον Χριστιανισμό, χρήζει άμεσης ψυχιατρικής παρακολούθησης. Πρέπει να είμαστε η μοναδική ορθόδοξη χώρα (ή μια από τις ελάχιστες) όπου υφίσταται ένα τόσο προκλητικό έθιμο, που κάνει εθιμοτυπική την ύβρη και τον εμπαιγμό της Αγίας Εβδομάδος.

Λες και η Ορθοδοξία επέβαλλε ποτέ στην Ένωση Άθεων να νηστέψει με το ζόρι ή λες και βρίσκει κανείς το οποιοδήποτε «επαναστατικό» νόημα, σε μια μάζωξη καμιάς δεκαριάς σκανδαλοποιών άθεων που συγκεντρώνονται για να λατρέψουν τη γαστέρα τους.

Το να μην σέβεσαι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του συνανθρώπου σου, δεν σε υποβιβάζει απλά ως δηλωμένο άθεο, άλλα και ως άνθρωπο. Κανένας δεν απαγορεύει σε κανέναν να φάει έναν… σκασμό από κρέας, ακόμα και τη Μεγάλη Παρασκευή αν αυτό επιθυμεί. Το θέμα είναι να σεβαστείς τους ανθρώπους που αγωνίζονται πνευματικά και νηστεύουν – είτε πιστεύεις πως αυτό έχει νόημα – είτε όχι.

Αν δεν πιστεύεις σε Θεό, τουλάχιστον οφείλεις να λειτουργήσεις σύμφωνα με τον ηθικό σου κώδικα (αν υπάρχει τέτοιος μέσα σου) και να συμπεριφερθείς ως κομμάτι ενός πολιτισμένου συνόλου. Και όχι να προκαλείς, να χλευάζεις και να λειτουργείς ως ένα τσούρμο από «εξυπνάκηδες» που νομίζουν ότι κατάφεραν κάτι σπουδαίο, επειδή παραγέμισαν τις κοιλιές τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένωση Άθεων: M. Παρασκευή κάνουν «φανερό δείπνο» κρεατοφαγίας – Νομίζουν πως κάνουν «επανάσταση» θεοποιώντας τις κοιλιές τους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.